Anti-Aging Tonikas su циканоидом scinic cicanoid Toneriai

Nauja

€17.40

Anti-Aging Tonikas su циканоидом Scinic cicanoid Tonerio priežiūros brandžios, jautrios ir sausos odos.

Tonikas puikiai нормализует vandens balansą odos, pašalinti sausumo jausmą ir стянутости, skatina удержанию drėgmės ląstelių epidermį ir palaiko optimalų lygį drėgmės.Natūralus makiažas įrankiai padeda nuraminti jautrią odą, malšina uždegimą ir odos šveitimas, taip pat stiprinti barjeras epidermį.

Peptidų kompleksas puikiai įtakos зрелую odos разглаживая raukšles ir mažina raukšlių gylis, paspartinti kartos savo kolageno ir эластиновых skaidulų, kurios gerina elastingumą, epidermio ir išsaugo jos jaunystę.Tonikas yra mažas rūgštingumas, kad схожа su rūgštinis-šarminis lygis mūsų oda, tai leidžia средству gera усваиваться ląstelių epidermio ir nesukelia alerginių reakcijų.

Terminas "Cicanoid (циканоид)" Vyksta nuo derinant dviejų žodžių: Centella asiatica (центелла Azijos) ir flavonoid (flavonoid).Ši santrumpa reiškia, kad sudėtis reiškia, įtraukti мадекассосид, kuri gaunama iš Centella asiatica ir flavonoidų-specialių cheminių medžiagų, augalinės kilmės, применяющиеся tipo augalų ekstrakto.

Мадекассосид Tinka odos bet kokio tipo, skirtos bendrosios sveikatos atkūrimo ir stiprinimo imunitetą epidermį, ir jo pagrindinis turtas yra odos atjauninimas.Geras подтягивает ir didina elastingumą, oda, išlygina raukšles ir turi galingą antioksidacinį poveikį.

Flavonoidų Turi kelis омолаживающее poveikį odai, kraujagyslių ir imuninės sistemos ląstelių.Šis veiksmas apima антиоксидантный efektą, kontroliuoti воспалений, apsauga nuo laisvųjų radikalų padarytą žalą, stiprinti kraujagysles, stimuliuoja kolageno sintezę ir elastino ląsteles.

Tonikas turi šviesos vandeningas tekstūros, greitai įsigeria ir nepalieka lipnių.

Pagrindinės veiksmingos sudedamosios dalys:

Centella asiatica ekstraktas Stimuliuoja kolageno sintezę, turi антиоксидантный potencialą, turi противовоспалительный poveikį, koreguoti procesus кератинизации.

Žievės ekstraktas prancūzijos приморской Pušis (пикногенол) Yra stiprus antioksidantas, veiklą ir apsaugo odą nuo kenksmingų UV spindulių.Atkurti optimalų vandens lygis ląstelių epidermį, skatina kolageno sintezę ir išvengti priešlaikinio odos senėjimo.

Pantenolis Skatina atkurti vientisumą odą, sumažinti paraudimą ir sudirginimą, turi ранозаживляющими ypatybės.

Peptidų kompleksas Stiprina тургор odą, skatina jos stangrumą ir elastingumą.Pagreitina procesus, kurti savo kolageno ląstelių epidermį, lėtina senėjimo procesus ir mažina raukšlių gylis.

Ekstraktas фитопланктонов Padeda atkurti kritinė funkcija odą, skatinti regeneraciją, natūralus apsauginis barjeras ir padidinti savybes elastingumą.Giliai maitina ir drėkina odą.Aktyvina regeneracijos dermos ląstelių lygiu.Puikus raminantis bet koks dirginimas ir pašalina paraudimus.

Ekstraktas Litchi Reguliuoti vandens ir druskų pusiausvyrą ląstelių odos, turi drėgmei ir stimuliuoja kartos hialurono rūgštis.Stabdo senėjimo procesus odoje, sustiprina kolageno sintezę ir elastino ir предохраняет juos nuo plyšta, neleidžia formuotis мимических raukšlių ir puikiai tonai дерму.

Kosmetika su пептидами nerekomenduojama naudoti laikotarpiu, nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Naudojimo būdas: Po valymo drėgno medvilninio tampono tonikas ir atsargiai nuvalykite juos veido odą.Šviesos glostydamas judesio leiskite jam susigerti.

Svarbu!Užsirašykite ant etiketės data atidarymo флакончика ir naudoti per 12 mėnesių.

Vandens, propandiolis, pentylene glycol, Centella asiatica ekstraktas, niacinamidas, Ficus carica (pav) vaisių ekstraktas, Portulaca oleracea ekstraktas, dumblių ekstraktas, eclipta prostrata lapų ekstraktas, Rosmarinus officinalis (Rozmarinas) lapų ekstraktas, Chamomilla recutita (Ramunių) žiedų ekstraktas, Pinus pinaster žievės ekstraktas, hidrintas lecitinas, Citrinos au-rantium dulcis (apelsinų) aliejus, Citrus nobilis (Mandarinų, Apelsinų) žievelės aliejus, litsea cubeba vaisių aliejus, Olea europaea (olive) fruit oil, c12-14 pareth-12, oktil-dodeceth-16, natrio citratas, citrinų rūgštis, adenozinas, fructooligosaccharides, pantenolis, beta-gliukanas, ceramide NP, hidrolizuotas hialurono rūgštis, Butileno glikolis, madecassoside, sorbitan laurat, fulerenai, hidroksietilceliuliozė, acetil dipep-banga-1 cetilo esterio, acetil hexapeptide-8, pagamintas Cassic rūgštis, asiaticoside, azijinių rūgštis, astaksantino, Ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol

Žymos: mizon kolageno, veido tonikas, veido tonikas, sviestas malūnas, plaukų slinkimas tonikas, plaukų tonikas, Giliai valanti, scinic paakių kremas, porų kremas, 101 plaukų tonikas.

NET WT 150 ml
Lytis Moteris
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Prekės Pavadinimas scinic
Modelio Numeris SCINIC_36
Elemento Tipas Valiklis
Tipas Veido Valiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Anti-Aging Tonikas su циканоидом scinic cicanoid Toneriai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai