Kofermentas Q10 Papildas Širdžiai Kraujo Spaudimo, Cholesterolio Lygio Sveikatos Vyrams, Moterims

Nauja

€12.03

Kofermentas Q10 Papildas Širdžiai Kraujo Spaudimo, Cholesterolio Lygio Sveikatos Vyrams, Moterims

Produkto: Kofermentas Coq10

Kiekis: 60 Vnt./Butelis Palaiko Nervų ir Raumenų sveikatos† Prisideda prie Širdies ir Kraujagyslių sveikatos† svarbi Energijos gamybos† Naudingas tiems, atsižvelgiant Statinų narkotikų†

CoQ10 yra ir stiprus antioksidantas, kuris yra būtinas maistingųjų medžiagų ląstelių funkcijas organizme, ir buvo įrodyta, kad turėti daug naudos sveikatai klinikinių tyrimų.^ CoQ10 koncentracijos sumažėjimas, kaip mes amžiaus.Širdis yra ypač linkę sumažinti CoQ10. Papildant su šis svarbus širdies sveikatai antioksidantas, gali padėti palaikyti sveiką senėjimą.† CoQ10 pristato svarbių antioksidantų ir maistinių medžiagų, kurios padeda išlaikyti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemą ir sveiką kraujo spaudimo lygius jau per normalus.† CoQ10 nėra skirtas tarnauti kaip pakeisti Statinų terapija, nei jūs turėtumėte nutraukti vartojate kokius nors vaistus, o papildant su CoQ10.

^Statins (cholesterolio kiekį mažinantys vaistai) sumažinti gamtinių gamybos CoQ10. Statinų sukelta CoQ10 trūkumų galima išvengti naudojant papildomas CoQ10.†

Siūloma Naudoti:

Paimkite du softgel per dieną, su pilna stikline vandens, geriausia po valgio metu arba kaip nurodė jūsų sveikatos priežiūros specialistas.

Ingredientai:

Kofermentas Q10, Vitamino E, Wheatgerm Aliejus, Glicerinas, Išgrynintas Vanduo

Įspėjimas:

Nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, turėtų pasitarti su savo gydytoju prieš naudojant šį produktą.Laikykite ma¾iems vaikams.

Prieš pradėdami vartoti šį produktą, prašome pasitarti su savo sveikatos priežiūros specialistu, jei turite kokių nors sveikatos sutrikimų arba vartojate bet kokius vaistus.Maisto papildai gali turėti įtakos vaistų darbą.Jei jums būtų suteikta receptinių vaistų, visada pasakykite savo sveikatos priežiūros specialistui, kokius maisto papildus vartojate.

Daugiau informacijos Etiketėje.

Žymos: cholesterolio kiekį kraujyje, q10, kofermentas q10, vidutinė vidutinio amžiaus moteris, maisto keto, ilgai žmogus megztinis, lauke tv, cholesterolio, maisto papildas, edifier gm4.

Departamentas Pavadinimas Vidutinio amžiaus
Funkcija Padėti Širdies Ir Kraujagyslių Ligos
Specifikacija 60 Pcs/Bottle
Sertifikavimo CFDA
Punktas kofermentas q10
Tinkamumo Laikas 24 Mėnesiai
Mokestis Vienetas Buteliai
Patvirtinimo Numeris Šalies Maisto Sveikos Nr. G20110661
Ingredientai kofermentas q10
Netinkamos Minios Vaikams, nėščioms moterims, maitinančioms motinoms ir alergiškiems žmonėms
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Dėmesio Šis Produktas Gali ne, o ne Medicina.
Lytis Unisex
Pakuotė Butelis
Siūlomi Naudojimas 1 Kapsulė vieną Kartą, 2 Kartus per Dieną
Produkto Standartus Q/WZK 0044S

Parašykite savo atsiliepimą!

Kofermentas Q10 Papildas Širdžiai Kraujo Spaudimo, Cholesterolio Lygio Sveikatos Vyrams, Moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai