USB Srovės Testeris 4-30 V Įtampos Matuoklis Laiko Ammeter Skaitmeninis Ekranas Cut-Off Power Indikatorius Banko Įkroviklis Daugiafunkcį

Nauja

€6.32

Savybės: Daugiafunkcį

USB srovės testeris gali atlikti nustatymo realiu laiku, iš valstybės už prietaiso, įtampa, srovė, galia bei kiti rodikliai)

USB sąsaja

Testeris yra plačiai naudojamų kokybės tikrinimo 3C skaitmeninių produktų ir periferiniai įrenginiai, USB sąsaja.Tai yra pirmasis pasirinkimas elektronikos entuziastai;

Spalvotas LCD ekranas

Ji priima 0.96 colių IPS aukštos raiškos spalvotas LCD ekraną, kuris gali būti prijungtas dviem kryptimis, 160 laipsnių platus žiūrėjimo kampas, didelis ryškumas ir ilgą gyvenimą.

Stabilios ir tikslios

Vidaus naudojimui profesinės priemonė ėmimo grandinės, kartu su unikaliu tikslumo algoritmas užtikrina tikslumą ir stabilumą gaminio techninės ir programinės įrangos.

Išjungti saugojimo funkcija

Su power off saugojimo funkcija, kai mobilusis maitinimas yra išjungtas, jis gali laikyti pajėgumų ir energijos duomenys, kuri yra patogi vėliau žiūrėjimo, ir yra patogus matavimo energijos talpa mobilus energijos šaltinis.

Praktinių

Šis USB testeris gali padėti mums aiškiai suprasti, apkrovos varža ir srovės išlydžio galia, ir geriau suprasti įvairių naudojimo apkrovos.

Techniniai duomenys:

Tipas: USB Srovės Testeris

Spalva: Balta/Juoda

Kiekis: 1 vnt

Medžiaga: Plastikas/metalas

Ekranas: 0.96 colių spalvotas ekranas

Įtampa: 4-30 V

Įtampa rezoliucija: 0.002 A

Srovė: 0-5.1

Dabartinis rezoliucija: 0.002 A

Galia: 0-999999mWh

Apkrovos varža: 1-9999.9 Ω

Galia: 0-150 W

Energetika: 0.999999 mWh

Dydis: 56.6*24.7*11.2 mm

Svoris: 25g/0.88 oz

Paketai:

1* USB Srovės Testeris

Žymos: nemokama usb testeris, amp testeris, Dabartinis, usb "flash" diską, auto pradžiai, kroviklis pd usb, kw matuoklis, usb testeris registratorius, usb stick, ratai flash.

Pakuotė No
Prekės Pavadinimas powstro
Tipas Srovė Gydytojas
Modelio Numeris USB Srovės Testeris

Parašykite savo atsiliepimą!

USB Srovės Testeris 4-30 V Įtampos Matuoklis Laiko Ammeter Skaitmeninis Ekranas Cut-Off Power Indikatorius Banko Įkroviklis Daugiafunkcį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai