Originalus Xiaomi Mijia Filtras MJXFJ-300-G1 Filtras Šviežio Oro Sistema, Integruotas Filtras Vidutinio Efektyvumo Filtro Elementas

Nauja

€24.12

Aprašymas

Produkto modelis: 300G1-FL-M Taikytinos modeliai: Mijia Šviežio Oro Sistema (MJXFJ-300-G1) Dydis: 300 x 164 x 58mm

Pirkėjų rodyti

Filtravimo KD10 efektyvumo pasiekia 96.5%

2017 m., 70.7% šalies miestų aplinkos oro kokybės buvo neatitinka standarto, su 20,4% dienų, kai KD10 buvo pagrindinis teršalas.Veiksmingai filtras PM0.4-KD10 dulkių dalelių.

Z formos lankstymo susitarimą padidina dulkių talpą.

57 raukšlės, dėl prasidėjusios plotas yra 1.08 m aikštėje.Pratęsti gyvenimą didelio efektyvumo filtravimo elementai ir sumažinti skaičių pakaitalas.

Filtro elementas naudojimo galima patikrinti realiu laiku, o keitimo metu gali būti patikrinta per Mijia APP.

Laikui bėgant, filtro efektyvumas gali sumažėti iki gedimo.Jei jis nebus pakeistas ilgą laiką, tai bus ne tik būti negali filtras kenksmingų medžiagų, bet taip pat gali sukelti antrinę taršą.Mes rekomenduojame, kad pakeitimas ciklą vidutinio efektyvumo filtras yra apie 3 mėnesius.Į Mijia mobile APP", taip pat apskaičiuoti pakeitimo laikas, pagrįstą naudojimo.Galite patikrinkite, ar filtras vartojimas bet kuriuo metu.

Vidutinės vartojimo filtro keitimas instrukcijos

1. Traukti priekinio skydelio išvežimo iš grioveliais iš abiejų pusių fiuzeliažo ir jį pašalinti. 2. Laikykite nuspaudę mygtuką apatinėje filtro dangtelį ir ištraukite jį pašalinti apatinis filtro dangtelį. 3. Ištraukite artimųjų poveikį rėmo horizontalia kryptimi ir išimkite viduryje poveikis filtro elementas iš išorinio rėmo. 4. Pašalinti naujojo filtro elementas iš pakuotės maišelis, ir įdiegti naują filtro elementas rėmą rodyklės rodoma kryptimi. 5. Įdėkite išorinio rėmo į kortelės lizdą, horizontalia kryptimi, ir tada pakeisti apatinę filtro dangtelį ir priekinio skydelio. 6. Ilgai spauskite klavišą ekrane 3 sekundes.Išklausęs greitai, vykdykite ekrane pateiktus nurodymus ir įdiekite iš naujo įrašyti filtro tarnavimo laiką.

Žymos: xiaomi mi oro valytuvas 3 h, atsarginės dalys robotas dulkių siurblys xiaomi mijia, xiaomi mijia 2s oro valytuvas, xiaomi oro valytuvas 3 3h filtras, mi oro valytuvas mjxfj 300 g1, xiaomi 3h filtr, g1 robotas, namų oro filtras, xiaomi mi, xiaomi mi oro valytuvas 2 filtras.

Prekės Pavadinimas Xiaomi
Tipas Oro Valytuvas Dalys
Modelio Numeris 300G1-FL-M
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Originalus Xiaomi Mijia Filtras MJXFJ-300-G1 Filtras Šviežio Oro Sistema, Integruotas Filtras Vidutinio Efektyvumo Filtro Elementas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai