Sapim viršūnėje Cx-ray " Aero Butas Ašmenys Kalbėjo 4.3 g/vnt MOQ 12pcs

Nauja

€32.03

Prašome patikrinti, funkcijos CX-RAY, Kaip šviesos kaip titano kalbėjo

CX-Ray vis dar gauna geriausius rezultatus, nuovargio bandymus, bet kalbėjo.

Jo unikalus stiprumo ir lankstumo, kad CX-Ray tinka daugumai dviračių disciplinų.Vidurinė dalis kalbėjo bus sudarytas tada, nuspaudus specialų pelėsių suformuoti savo konkrečią aplinką.

CX-Ray stipinai yra naudojami top dviratis lenktynininkų ir triathletes visame pasaulyje.

Net downhillers juos naudoti, pripažįstant jų stiprumą ir lankstumą.

Specialaus lydinio gydymo ir sudėtingos gamybos, kad tai padaryti būtų įmanoma.

CX-Ray telpa yra visi standartiniai stebulės skylės.

Mes turime J-bend ir tiesiai traukti modelį sandėlyje Prašome palikite mums žinutę, kuri versija ar jums reikia.Mes galime padaryti bet kokią ilgis nuo 200 mm ir 300 mm .Praneškite mums ilgio jums reikia.Bendras ilgis: 214mm , 219mm , 241mm , 246mm , 252mm, 257mm , 263mm , 268mm , 281mm , 290mm, 297mm Jei nesate tikri, kokio ilgio jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums patarti.Išsamios nuotraukos Siunta

Prekės bus išsiųstos per 72 valandas po visiško apmokėjimo gavimo.

Mes laivas visame pasaulyje su flat rate shipping Kinija po Oro paštu .šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 35 darbo dienų .

Mes taip pat gali būti express post by EMS(5-10 dienų) .Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie $10 ar daugiau.Jei norite paštu EMS, prašome pasirinko jį.

Svarbu : Jei jums pasirinkti DHL shipping ir jūsų adresas yra atokioje vietovėje, DHL shippin g kaina bus labai didelė.Šiuo atveju , mes susisieksime su jumis ir pakeisti į AVS ar kitų laivybos režimu.

Klientų Aptarnavimas

Mes patikrinti prekių kokybę, prieš vežimą,ir Mes siūlome paslaugos 7/24.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų dėl mano produktų.Jūsų užklausą bus atsakyta per 24 valandas.

Sugrįžti ir grąžinimo Politika

Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Prašome užtikrinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės, su originalia pakuote.Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.

Žymos: dviračių ranka siurblys, sapim kalbėjo, mtb kalbėjo, anglies mtb sėdynės, 250 hornet, Ramstis kalbėjo, aliuminio rėmas, kalbėjo nerūdijančio, 100mm šokas, bmx kalbėjo.

Svoris 4.3g/pcs (260mm)
Ilgis (mm) 214-300mm
Prekės Pavadinimas Fitlite
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Sapim viršūnėje Cx-ray " Aero Butas Ašmenys Kalbėjo 4.3 g/vnt MOQ 12pcs

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai