Virtuvės Kulinarijos Butano Fakelas Butano Degalų neapima maisto Gaminimo Stotelės, už Daugkartiniai Smūgis Lengvesni, su Reguliuojama Liepsna Hogard

Nauja

€21.02

Aprašymas:

Ypatybė:

1. Tai puikus Creme Brulee, zefyrai, apysaka, kurioje mėsos, apšvietimo, gaisro, cigarai, pirštų atspaudai, GRILIS griliai, litavimo, amatų ir meno kūrinį.

2.Priimti pjezoelektriniai uždegimo saugos technologijos patogios rankenėlės dizainas leidžia lengvai virimo viena ranka ir taupo laiką gaminti maistą, todėl jį galima lengviau ir greičiau.

3.Saugus ir Patvarus Virtuvės Degiklis: Saugus ir Patvarus -- Su saugos užraktas apsaugo nuo atsitiktinio uždegimo ir platų bazinės padeda išvengti, kad nenukristų.Ilgai specialus antgalis ir burn-nemokamai piršto guard laikyti rankoje saugiai atokiau nuo liepsnos.

4.Nuolatinė & Reguliuojamas Liepsnos: Mūsų fakelas žiebtuvėliai funkcija dujų srauto reguliatoriaus ratuką lengvai reguliuoti liepsnos.Spauskite mygtuką į šviesą, ugnį, savo ruožtu saugos užraktas laikrodžio rodyklės kryptimi, tuo pačiu metu, kepimo žibintuvėlis gali sukurti nuolat liepsnos

5.Didžiosios Dovanos & Plačiai Naudoja: smūgis žibintuvėlis yra puikus idealiai tinka caramelizing cukraus ant creme brulee, desertas, kava, kepimo kepsnys, turkija, skrudinant kumpis, lydyti sūriai, skrudinimas duonos trupinius ir pan.Taip pat naudinga apšvietimo jūsų židinys, žvakės arba cigarai, dėl hobis, menas ir amatai, projektai, papuošalai, sprendimus, kelis kempingas programos, pirštų atspaudai, ir daug daugiau.Geriausios dovanų idėjos, mama, ir geriausių virėjų.

Medžiaga: aliuminio lydinys

Tipas lengvesni aliejus: Butanas

Spalva: Ruda,Juoda

Dydis: 170x35mm

Pastaba:

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2mm nuokrypis

Tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl stebi ir ligth poveikis

Prašome atkreipti dėmesį, kai užsakymą: nėra dujų

Komplektą Sudaro:

1xFlamethrower

Žymos: dujų fakelas litavimo metalo, vyrai žiebtuvėliai, žmogus fakelas lengvesni, vyras butano lengvesni, gaisro liepsnos, kūrybos apatinis trikotažas, mig suvirinimo degiklis, virtuvės fakelas, cigarų fakelas, fakelas, suvirinimo.

Suvirinimo Talpa 123
Sertifikavimo CE
Suvirinimo Tipas Dujų Fakelas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 123
Tipas Suvirinimo Degiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Virtuvės Kulinarijos Butano Fakelas Butano Degalų neapima maisto Gaminimo Stotelės, už Daugkartiniai Smūgis Lengvesni, su Reguliuojama Liepsna Hogard

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai