Sraigtai Raštas važiuoklė Sraigto Sargybiniai Integruota su Gilaus Iškrovimo Įrankių Ekranas Žiedai Mavic Oro 2

Nauja

€6.62

Šis produktas yra tik Mavic Air 2 versiją, ne Mavic Oro 1

Ypatybė:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su gera kietumas, 2. Apsaugoti sraigto išvengti sraigto nuo braižymo žmones arba objektus, ir taip pat užkirsti kelią pašalinių objektų iš pataikyti sraigto ir, turinčių įtakos skrydžių saugai, 3.Dėl gilaus važiuoklė yra veiksmingai padidėjo 2,5 cm, ir ji vis dar galite imtis išjungti ir nusileisti į nevienodas sąlygas žemės, kuri gali išvengti žemės šiukšles lėktuvas leisdamasis ir kilimui, arba sugadinti debesų platformos, 4. Lengva įdiegti ir patvarus.

Aprašymas:

Medžiaga: ABS, Taikytinos modeliai: už DJI Mavic Oro 2, Spalva: Pilka, Grynasis svoris: 74g, Gaminio dydis: Apie 14.3*18.5*9cm (priekiniai), apie 14.3*18.5*7cm (galiniai), Pakavimo sąrašas: 1set Sraigto dangtis

Pastaba:

1.Neapima Drone, 2.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 3.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!

Žymos: baterija vmi se x8, įrankių plienas, dji mavic pro, mavic, mavic mini raštas, dji mavic oro lipdukas 2, baterija vmi x8, pavarų plastiko, mavic pro prop, įrankių, nerūdijančio plieno žiedas.

Prekės Pavadinimas BRDRC
Tranai Priedai Tipas Pasiūlymo Raštas
Funkcija 5 DJI Mavic Air2
Funkcija 6 mavic 2 oro sraigto guard
Modelio Numeris už MAVIC Air2
Svoris 74g
Dydis 25.5*7*20cm
3 funkcija už Mavic Oro 2 Droen Priedų
Pakuotė Taip
2 funkcija Sraigto Guard
4 funkcija mavic oro 2 droen priedai
Funkcija 1 sraigto apsauga dji mavic oro 2
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Drone Prekės DJI

Parašykite savo atsiliepimą!

Sraigtai Raštas važiuoklė Sraigto Sargybiniai Integruota su Gilaus Iškrovimo Įrankių Ekranas Žiedai Mavic Oro 2

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai