Išardomas Plastikinis Saugojimo Dėžė su Sulankstomos, Sulankstomos Rankenos Konteinerių Vaisių, Daržovių Lengva Iškylą Audimo Saugojimo Krepšys #45

Nauja

€9.62

Išardomas Plastikinis Saugojimo Dėžė su Sulankstomos Rankenos Konteinerį Lengva laikyti

Ypatybė:

Lengvai sulankstomas - lango pusės gali būti žlugo butas arba iškeltas greitai ir lengvai, siekiant sutaupyti vietos ir laiko.Jie taip pat gali būti sukrauti ant kito.

Patogus dydis - Tai erdvus bako ateina lengvas dizainas.Ilgos rankenos viršuje, kad juos lengva nešiotis ir tinka, kaip apsipirkti ar pikniko krepšius.

Perforuotos sienelės - Į vienetai, būdingi jungtys vop šonuose ne tik suteikti lauke gražus dizainas, bet taip pat siūlo praktinė nauda peržiūra turinio ir laikymo turinio vėdinamoje vietoje.

Universalus - nešiojamas krepšys gali būti naudojamas vykdyti, tvarkyti ir saugoti įvairių dalykų, įskaitant skalbykla, maisto, žaislų, knygų, įrankiai ir daug daugiau jūsų namuose, garažas, virtuvė, sodas, rūsys, automobilių, garažas, mokyklos, laboratorijos, gamyklos ar biure.

Patvarus - langelis yra pagamintas iš aukštos kokybės BPA-free plastiko medžiagos, kad daro tai stiprus ir tvirtas, be kvapo ir saugus liestis su maisto medžiagomis.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Spalva: Balta, Mėlyna

Dydis: 29.8 x 19.8 x 16.3 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Lankstymo Saugojimo Krepšys

Žymos: maroko krepšiai, pagalvės, plastikinių kibirėlių iškylą, laikymo dėžė, ponk plastiko iškylą krepšelį, maroko krepšius duonos, marmita iškylą, iškylą sukapota, iškylą cesta, iškylą plastiko žaislas krepšelio, maroko stiliaus krepšiai.

type6 Namų Apyvokos Daiktų Saugojimo Krepšiai Organizatorius
type9 Namų marškinėliai, krepšiai
type4 Šiuolaikinės antklodė saugojimo dėžutė
Prekės Pavadinimas HAICAR
Type3 Namų ūkio saugojimo krepšiai
type10 Spinta organizerfor kojinės
type8 Didelės talpos Dėžutė
Tipas Laikymo Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Įvairenybės
Modelio Numeris laikymo krepšelis #1
type7 Namo Organizacijos krepšiai
Type2 drabužių laikymo krepšiai
type1 Pakavimo kelionės bagažo organizatorius
Funkcija Įžuvinti
Plastiko Tipas PE
type5 Mada karšto 2019 Namų apyvokos Daiktų Saugojimo Krepšiai Organizatorius Drabužius lauke
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Išardomas Plastikinis Saugojimo Dėžė su Sulankstomos, Sulankstomos Rankenos Konteinerių Vaisių, Daržovių Lengva Iškylą Audimo Saugojimo Krepšys #45

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai