Vaikų Odos Ortopedinė Avalynė Basutės Berniukams, Mergaitėms Uždarytas Tne Arkos Paramą, Vidpadis Mėlynos Spalvos Koregavimo Avalynė Vaikams

Nauja

€28.19

1. Kas yra ortopedinių batų? Ortopedinė avalynė yra medicininė avalynė, skirtos užkirsti kelią ir teisingą pėdos patologija, gali apsaugoti koja bendro ir ištaisyti deformacijos, pėdų ,padėti sveiką augimą, vaikų pėdos sąnario. 2.Kokios yra galimybės iš ortopedinių batų? 1)Tvirtas ir stiprus pratęstas atgal kepurės, stabilizuoti pėdos teisinga pozicija. 2) Minkštas vidinis apvadai užtikrina sklandų susisiekti odos kraštus, batai judėjimo metu. 3)Arkinių paramą vidpadis ir Thomas kulno padas dizainas,duoti kojų pagalba. 4) Kablys ir kilpa dirželiai sandariai ir saugiai sutvarkyti kojų viduje batų. 3.Kokios funkcijos ortopedinių batų?Padėti prevencijos ir gydymo ortopedinės anomalijos.Siekiant užkirsti kelią ir teisingą vaikų flatfoot,varus koja, valgus koja, supinator,pronator, clubfoot, X/O kojos pėda ir pan. 4.Yra normalu snukio tinka dėvėti ortopedinių batų?Taip, normalus sveikas kojas, taip pat tinka dėvėti ortopedinių batų.Ortopedinė avalynė yra labai svarbūs pirmieji žingsniai vaiko, ji nustato koja, didėja pėdos paramos srityje ir perskirsto kūno apkrova, išvengti pėdos deformacijos,padėti normalus sveikas kojas augimą.Taigi, tėvų turėtų pradėti rinktis ortopedinė avalynė vaikams, kai kūdikis mokosi vaikščioti.

>Taip, kaip pasirinkti tinkamo dydžio:

Matavimo vaikų vidpadžio ilgis cm, jo dabartinių batus kaip mano aukščiau foto,arba savo asmeninių poreikių pridėti/sutrumpinti.Kaip pirmiau foto, vidpadžio ilgis yra apie 15.6 cm, tada jis turėtų rinktis Mus size8.5(euro size25).

Rekomenduojame KARŠTO Pardavimo Ortopedinė Avalynė:

Žymos: vaikas sandalas, skorokhod ortopedinės basutės, ortopedinių batų, vaiko ortopedinių batų, ortopedinė avalynė, shoses vaikai berniukai, seklių sandalai uždaryti, pro ortopedinė, daug baby girl sandalai, koralų avalynė aukštakulniai.

Stilius Vaikai mados arka parama sandalai
Funkcija Funkcinės korekcija flatfoot batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį
Amžius 7-12y
Kulno Formos Butas Kulniukai
Prekės Pavadinimas ORTOLUCKLAND
Kulno Tipas Butas su
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Mišrios Spalvos
Padas Medžiaga TPR
Pamušalas Sintetinis
Elemento Tipas Sandalai
Odos Stilius Minkštos Odos
Batviršio Medžiaga Oda
spalva Mėlyna su oranžinės spalvos
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Lytis Unisex
Sandalas Tipas Kulkšnies-Wrap

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaikų Odos Ortopedinė Avalynė Basutės Berniukams, Mergaitėms Uždarytas Tne Arkos Paramą, Vidpadis Mėlynos Spalvos Koregavimo Avalynė Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai