90 M. Paukščių Atgrasymo Juosta Garsinis Vizualinis Flash Atspindintis Balandžiai Panika Repeller Juostelę Sodas Sodų Atgrasymo Smulkių Gyvūnų

Nauja

€2.71

Aprašymas:

Judančios hologramos padeda apsaugoti sodai, kaip ji mirksi saulės spindulių.Ji padeda, kad paukščių regėjimas paini sustabdyti paukščių kenkia jūsų augalams.Lengva naudoti.Vieta juosta per visą savo augalus, augalus, apsaugoti juos ir negalės paukščių, kai jie plaukioja.Jei vėjas pučia, paukščių atgrasymo juosta, taip pat triukšmo siekiant atsispirti paukščių.Idealiai tinka sodai, sodai, vejos, tvenkiniai, oro uostas ir pan.Ji taip pat gali atgrasyti ir kitų smulkių gyvūnų.

Savybės: Lengva naudoti.Vieta juosta per visą savo augalus, augalus, apsaugoti juos ir negalės paukščių, kai jie plaukioja.Padeda paukščių regėjimas paini sustabdyti paukščių kenkia jūsų augalams.Judančios hologramos padeda apsaugoti sodai, kaip ji mirksi saulės spindulių.Jei vėjas pučia, paukščių atgrasymo juosta, taip pat triukšmo siekiant atsispirti paukščių.Idealiai tinka sodai, sodai, vejos, tvenkiniai, oro uostas ir pan.Taip pat gali atgrasyti ir kitų smulkių gyvūnų.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: PET

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Gaminio Ilgis: Apytiksl. 90 m. / 295.3 ft

Produkto Svoris: Apytiksl. 75g

Pakuotė:

1 x 90 m. Paukščių Juosta

Naudoti Metodai:

Pakabinti paukščių juosta aukštesnė nei augalus pagal 10 iki 50 cm.Tada, nustatyti vieną pusę paukščių juosta prieš jums pakabinti jį.Kai jūs turite traukti 2 metrų, reikia pasukti 180 laipsnių ištaisyti.Ir dar 10-15m ilgio, jis bus įtraukti fulcrum.Jūs galite padaryti jį į " S " formos.Po 10 dienų, jums turėtų pakeisti forma, kuri gali pratęsti atsparus paukščių ir kad jis būtų veiksmingas.

Pastaba:

1. Skaičiavimas, svėrimo, gali būti ±2m kiekio nuokrypis.Tikiuosi, kad mes galime gauti jūsų supratimą.Ačiū.

2. Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

3. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir stebi šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva tonas svetainių foto ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: miršta balandžiai, nuotrauka paukščiai, abc paukščių juosta, miršta paukščiai, stabdžių gyvatė, paukščių atstumti, saulės gyvūnų repeller darbo, paukščių panika juosta, straipsniai balandžiai, balandžiai lipdukas.

Prekės Pavadinimas Nosii
Atstumiantis Tipas Uodų Lipdukai
Rinkinys Tipas No
Vardinė Įtampa 110-240v
Kenkėjų Rūšis Šikšnosparniai

Parašykite savo atsiliepimą!

90 M. Paukščių Atgrasymo Juosta Garsinis Vizualinis Flash Atspindintis Balandžiai Panika Repeller Juostelę Sodas Sodų Atgrasymo Smulkių Gyvūnų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai