2020 Peiko S, Vertėjas, Ausinių Belaidžio Verslo Ausines 32+ Kalbų Bluetooth 5 paramos Off-line Vertimo Balso Asistentas

Nauja

€32.45

hyperguider 2020 Peiko S Išversti Ausinės:

1. Turi Balsą, Grupės ir Vaizdo vertimą 3 rūšių.

2. 32+ Kalbų Protingas Dvitinklis Režimas "Bluetooth" 4.2 Laisvų Rankų Įranga。

3. Paramos Off-line "vertimas(Reikia atsisiųsti off-line Duomenų APP" Vertėjas į savo prietaisą)。

4. Paramos telefonas AI asistentas。

5. mini ir Nešiojamų.

* Pranešimas:

1. Prašome nuskenuokite QR kodą į mažmeninės langelyje gauti ir perskaitykite naudojimo instrukciją.

2. Vertimo bazę Peiko APP/Vertėjas atnaujinti ir tinklą, "google" duomenimis, gali padėti off-line narė.

3. Jums reikia naudoti įdiegta Peiko APP telefono mikrofono gauti tikslinę balso ir telefono garsiakalbį žaisti tiksline kalba, kai kitos pusės nebuvo naudoti peiko ausines.

4. Parama 27 kalbų abipusis vertimas, bet Kinijoje palaiko tik Kinų ir anglų kalbomis tarpusavio išversti( anglų, Japonų, korėjiečių, rusų, prancūzų, Tajų, vokietijos, italijos, arabų, ispanų, danų, švedų, suomių, olandų, turkų, portugalų, čekų, vengrų, lenkų, Hindi, Indoneziečių, ispanų, rumunų, graikų, slovakų, hebrajų, Kinų ir kinų kalbos Kantono tarmė .Ne tik gryna Kinijos į kitas kalbas, kitų kalbų, taip pat gali versti vieni kitiems.Pavyzdžiui: vokietijos, rusijos, rusijos, prancūzijos, visame pasaulyje).

4. 2019/01/01 atnaujintas: Grupė vertimo , daug kalbų vertimo diskusija grupėje.Jums tiesiog reikia atnaujinti PROGRAMĄ!

5. 2019/04/01 atnaujinta: Paspauskite ir palaikykite 3 sekundes įjungimo/išjungimo mygtuką, galite paleisti savo telefono AI asistentas.

6. 2019/07/22 atnaujinti į 33 kalbas variantas, ir taisyti klaidas.

7. 2020/08/01 atnaujinti naujų APP Vertėjas, palaiko Balso, Grupės ir Vaizdo vertimo.Individualų: (APP: trans tt, galite palikti mums žinutę gauti daugiau informacijos apie individualų.) 1. Tik pašalinti Peiko Logotipą, mažiausias užsakymo kiekis turi 200pcs. 2. Pakeisti Logotipą, mažiausias užsakymo kiekis turi 1000pcs.

* Peiko Vieną Darbo Režimą(Atviras Peiko APP):

1. Navigacijos Režimas: ausines, automatiškai gauna ir versti pranešimą(Kai klausia kryptimi, ši informacija bus automatiškai išversti ir žaisti iš jūsų ausinių).Tinka naudoti lauko sąlygomis, Rankinis Režimas yra siūloma.

2. Rankinis Režimas: Palieskite ir laikykite bet kur ant telefono ekrano gauti ir versti pranešimą, jūsų telefone mikrofonas taip arti, kaip įmanoma į balso šaltinį.Paspaudę garsumo klavišą ausinės kalbėti, atleiskite jį išversti ir žaisti iš savo telefono garsiakalbį.

3. Instand Vertimo būdas: Palieskite, norėdami sukurti pokalbį ar scran QR kodą Peiko APP įsteigti nuotolinio pokalbių.Garantija 1. Mes teikiame nemokama priežiūra visiems produkto 1-12 mėnesių. 2. Jei elementas, turi visus kokybės problema (ne Dirbtinai pažeista), kai gavote, prašome susisiekti su mumis, ir pateikti įrodymus, vaizdo, mes siūlome nemokamą, techninės paslaugos jums internetu.Mes taip pat priimame visas grąžinti arba pakeisti prekę mums per ją gavote 3 dienas.Mes priimame tik grąžinti prekę mums per oro paštu.Nepamirškite siųsti sekimo numerį, jav ir parašykite užsakymo numerį, pakuotėje. 3. Mokesčiai už siuntimą atgal į mus bus apie klientas, mes kompensuos tai mūsų nemokamą kuponą.Laivybos ir Muitų 1. Mes siųsti elementą, per www.levandu-kalnelis.lt oficialus pristatymas apie www.levandu-kalnelis.lt standarto arba premium pristatymas.Jei jūsų šalies gali ne parama, mes galime pasirinkti kitų oro paštu. 2. Kainos punktas nebuvo įtrauktas visus importo mokesčius ir muitų mokesčių.Jūs galite paklausti apie juos iš savo vietos muitinės.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, Importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra labiausiai svarbus mums, jis gali padėti mums pagerinti produktų ir paslaugų kokybę. 2. Jei buvo patenkintas mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą, 5 žvaigždučių reitingą ir dalintis savo nuotraukomis su mumis. 3. Jei turite klausimų apie mūsų prekę ar paslaugą, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą mums.Galite skųstis problemą ir pateikti mums pasiūlymų.Mes bus atsakyta per 24 valandas ir stengiamės, kad būtų išspręsta problema.Mes suteiksime nemokamai counpon dėkojame už jūsų pagalbą.Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne padėti mums tobulinti.Apie MUS

Hyperguider Komanda yra viena iš oficialios internetinės parduotuvės nuo Shenzhen Chuang Ke Ventiliatorius Technology CO., LTD www.levandu-kalnelis.lt.Įkurta 2010 m. ir įsikūręs Shenzhen Kinijos.Mes specializuojamės specicial elektronikos produktų, tokių kaip Ausinės&ausines, Belaidis Garsiakalbis, Smart Juosta, Smart Žiūrėti, 3D vaizdo kamera, povandeninę kamerą, "windows" tablet PC", "android" tablet PC, GPS tablet PC, tablet PC, 3G, išmaniųjų telefonų ir ultrabook pan.Mūsų produktas yra geras, rinka Amerikoje, Europoje ir Australijoje.Mes primygtinai reikalauja, principu, aukštos kokybės produktas, competitived kaina ir puikus aptarnavimas.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, handfree, maišytuvas, "bluetooth" 5, ausinių išversti, "siri" balso asistentas, qkz c, earphon, kamera akinių, ios ausinių.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas hyperguider
Budėjimo Laikas 120 valandų
Paramos PROGRAMĄ Taip
Stilius Ausis
Su Mikrofonu Taip
Ausinių Baterijos 50mAh Ličio Polimerų
Ausinių Lauke Baterija 300mAh Ličio Polimerų
Funkcija Bendra Ausinių
Atsparumas 32ΩΩ
Ausinių Lango Dydis 54x38x21 mm
Ausinių Įkrovimo Laikas 2 valandos
Ausinių Dydis 24X16X16 mm
Parama Atminties Kortelės No
Ausinių Lauke Įkrovimo Laikas 2 valandos
Yra bevielis Taip
Komunikacijos Belaidžio
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Garso Valdymas Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Jungtys USB
Linijos Ilgis Nonem
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparus vandeniui No
Ausinių Darbo Laikas Apie 4 val.
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Ausinių Neto Svoris 4.2 g
Modelio Numeris Peiko S
Ausinių Dėžutės Neto Svoris 12g
Jautrumas 91±3DBdB
"Bluetooth" Versija 5.0 Dual-mode

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Peiko S, Vertėjas, Ausinių Belaidžio Verslo Ausines 32+ Kalbų Bluetooth 5 paramos Off-line Vertimo Balso Asistentas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai