FALIZA Vyrų Žiemą Šiltas Krovinių Kelnės Kvėpuojantis Vėjo Multi Pocket Atsitiktinis Kariuomenės Karinių Stiliumi Darbo Taktinės Kelnės PA57

Nauja

€17.94

Universalus dizainas

atsparus vandeniui Patogus,softshell išorinis sluoksnis atstumia vandenį, o vidinis fleece saugo jus šilta.Nesvarbu, ar esate alpinizmas, slidinėjimas, žygiai ar kempingas, šių lauko vilnos-liniuotas pants išlaikyti reikiamą kiekį šilumos, ir lietaus.

Universalus dizainas

1.Užtrauktuku priekyje ir gale kišenės Išlaikyti savo esminius elementus, saugiai zip kišenės, kol esate kelyje. 2.•Lankstus komforto Dėka savo lanksti, tampri medžiaga, šių lengva nešioti, juostinės pėsčiųjų kelnės leis jums judėti lengvai. 3.Daugiafunkcinis kelnės Šių vandeniui softshell kelnės puikiai tinka šalto oro veikla, pavyzdžiui, snieglenčių sportas, trekas arba Nordic walking.

Produkto Rodyti

Lengvas kelnes

Plonas Kvėpuojantis, Ruožas,tinka vasarą

Midweight Kelnės

Kvėpuojantis, Ruožas,tinka Pavasario, Rudens

Sunkiasvoris Patogus ir Šiltas Kelnes

Softshell išorinis sluoksnis atstumia vandenį, o vidinis fleece saugo jus šilta.Nesvarbu, ar esate alpinizmas, slidinėjimas, žygiai ar kempingas, šių lauko vilnos-liniuotas pants išlaikyti reikiamą kiekį šilumos, ir lietaus.

Tinkamas

Kaip pasirinkti dydį

1. Kaip patinka ši nuotrauka išmatuoti savo Pants' Juosmens, Klubų, Šlaunų. .Tai yra Azijos dydis, Prašome pasirinkti tinkamą dydį vadovaukitės dydžių lentelė!

2.Dydis: Prašome Leisti 1-3cm Skiriasi dėl rankinis matavimas.

3..Azijos Dydis yra mažesnis nei Europos Dydžio.

Jei jūs nežinote, dydį, prašome palikti pranešimą jūsų, kad apie jūsų ūgis ir svoris, juosmens, klubo dydžio.

Paslaugų teikimo sąlygos

MOKĖJIMO BŪDAI PRIIMTINA •VIZOS •"MasterCard" •"Western Union •"Maestro" •Banko Pavedimu •Qiwi Piniginės •WebMoney SIUNTA • Rengia Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. • Pristatymo laikas, nėra užtikrintas, nes skirtumai muitinės kliringo metu įvairiose šalyse.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomi tarpininkavimo mokesčiai ir muitai ir mokesčiai.GRĄŽINA • "Free Grąžinimas" paslaugų: (žemyno teritorijos, Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Australija,Jungtinės Karalystės,Prancūzija,Ispanija,Vokietija,Italija, Nyderlandai, Brazilija,Izraelio,Rusija,Pietų Korėja,Saudo Arabija,jungtiniai arabų emyratai,Lenkija) Jei jūsų netenkina kokybė, jūsų pirkimo iš FALIZA.Mes siūlome Nemokamai Grąžinti " paslaugų, jei norite grįžti elementą "be priežasties", mes paramos nei 16 šalių mėgautis Nemokamai Grąžinti paslauga. • Jeigu jums yra kitose šalyse, Klientai turi teisę gauti visą kompensaciją, jei jie grįžta elementus pradinę būklę per 30 dienų, dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas yra atsakingas už krovinių grąžinant prekes, Jei grįžo daiktai yra sugadinti arba prarasti, klientai turi teisę gauti nuolaidų.ATSILIEPIMAI 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums išsamią teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių įvertinimas.Kai jums parodyti mums screenshot 5-žvaigždučių ir jūsų pastabas, mes suteiksime jums nuolaidos kitas jūsų užsakymą. 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar nuolaidą kitam užsakymui.CHROMATINES ABERACIJAS • Atkreipkite dėmesį, kad prekės spalva matote savo ekrane gali skirtis nuo tikrosios spalvos elementą.Yra įvairių priežasčių, dėl šio skirtumo, tokių kaip spalva, refleksijos skirtingų monitorių, apšvietimas, fonas ir pan.

Sutaupyti Laiko ir Pinigų

Jei jums mokėti visą, jums bus sumokėti tik vienas gabenimo mokesčio plius gauti fiksuotą sumą off.

Kaip Pirkti

1. Spustelėkite "View My Store" arba "View My populiariausi Produktai" jei norite pridėti daugiau elementų, jūsų pirkinių krepšelis, tada spustelėkite "Pridėti prie Parduotuvės Sąrašą" 2. Ekrano viršuje, dešinėje pusėje tinklalapį, pirmiausia paspauskite mygtuką "į Krepšelį", tada spustelėkite "Tęsti Apsipirkimą," kitas spustelėkite "Peržiūrėti Krepšelį", tada spustelėkite "Patikrinti Visus Elementus," pirmyn, spustelėkite "Pirkti Dabar", tuomet spauskite "Pasirinkite pristatymo Būdą", ir galiausiai spustelėkite "Mokėjimą."

Prisijungti Prie Mūsų Komandos Dropshipping

Aistringai apie mūsų prekės?Prisijunkite prie mūsų dropshipping komandos!Nesvarbu, ar esate dalyvauja mados verslą arba turi viliojimo dienoraštį, el. naujienlaiškį, Twitter pašarų, a Facebook fanų arba internetinėje parduotuvėje, galite pradėti uždirbti pinigus parduoti savo daiktus.Ką jūs gaunate a.Nėra sąskaitos faktūros, nr. skatinimo kortelės, apsaugos jūsų klientų informaciją b.Nemokama prekės ženklo licencija ir originalias nuotraukas be watermark c.Ryšys su nusistovėjusius mados prekės ženklo d.Pritaikyti pakuotes, jei jums reikia e.Kasdien atnaujinimus du ar tris punktus f.Greitas pristatymas per 24 val.

Žymos: mėtų krovinių kelnės, pathwork kelnės vyrams, krovinių ziajać, taktiškas karinei pramonei, krovinių vyras, darbo pirštinės, kaki kelnės vyrams, gore tex ziajać, olgados žiemos kelnės, mans žiemos kelnių.

Priekiniai Stilius Butas
Sezonas Vasarą, Pavasarį, Rudenį, Žiemą Kelnės
Storis Midweight
Vyrų Kelnės Taktinis Krovinių Kelnės
Funkcija Atsparus Vandeniui Vėjo, Šilumos Kvėpuojantis, Ruožas
Dydis M L XL 2XL 3XL,4XL
Audinio Tipas Broadcloth
Vyriškos Kelnės Pantalones Kelionėse Hombre
Ziajać Stilius Tiesiai
Tinka Tipas Reguliariai
Apdaila Varčias
Medžiaga Nailonas
Stilius Atsitiktinis
Trys stiliai Lengvas Midweight Sunkiasvoris
Kilmės KN(Kilmės)
Sunkiasvoris Kelnės vilnos kelnės
Softshell Ziajać alpinizmas kelnės
Juosmens Tipas VIDURIO
Juosmens Dydis(coliais) -
Drop laivyba Dropshipping/didmeninės
Modelio Numeris pa57
Prekės Pavadinimas FALIZA
Tinkamas Lauko Sporto, Turistinės Kelionės, Žygiai Laipiojimo Pėsčiųjų, Dviračių, Slidinėjimo
Lytis VYRAI
spalva ArmyGreen, Juoda, Pilka,Navy
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Elemento Tipas Visas Ilgis
Ilgis Full Length

Parašykite savo atsiliepimą!

FALIZA Vyrų Žiemą Šiltas Krovinių Kelnės Kvėpuojantis Vėjo Multi Pocket Atsitiktinis Kariuomenės Karinių Stiliumi Darbo Taktinės Kelnės PA57

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai