Tegul Žaislai Žaisti sporto Salė Žaislas 5vnt/SetBoys Ir Mergina Dovana Cartoon Formos Vežimėlis Kabinti Vaikams 0-12 Mėnesių Kūdikis Ratles

Nauja

€15.72

Produkto Informacija

Gamintojas: Tegul Produktų skaičius:5 vnt/set Gaminio spalva: picture spalva Gaminio medžiaga: mediena + jaučiausi + karoliukai Naudojimas: Baby gym žaislas.Kurti kūdikio intelektą.Skatinti kūdikio regos ir lytėjimo augimą.

Pardavimo Taškas

Produktas pagamintas iš natūralaus medžio, medžiagos ir animacinių filmų vaizdo siekiama pritraukti kūdikio dėmesį.Kūdikis yra lengva verkti metu kūdikio augimo laikotarpiu ir fitneso žaislas gali pritraukti vaiko dėmesį ir, kad kūdikis užaugtų daugiau laimingai.

Naudoti kūdikių

Rodyti Produkto Naudojimas

DUK

null

Q: Kai yra produktas vežamas?

A: Mes išsiųsti prekes jums per 36 valandas nuo jūsų užsakymo. (Išskyrus švenčių.)

Q: Kai bus produktą atvykti po gaminys išsiunčiamas.

A: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days.www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days.DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days."Fedex" apie 3-5days.

Q: Kaip valyti produkto?

A: Kai mes gauti produktą, mes pirmiausia atskirti medžiaga, produktas.Silikono medžiaga yra dedama į karštą vandenį, valymo, ir truputį citrinos griežinėlis yra pridėta.Mediniai produktai, nuvalykite juos su karštu rankšluosčiu ir leiskite jiems išdžiūti.

Prekės Ženklo Istorija

Tegul yra profesionalus prekės ženklo kūdikis teether pasaulyje.Mes turime mūsų pačių gamykloje ir tiekimo daug didmeniniams.Ir mes turime profesinio tobulėjimo ir dizaino komanda pasaulyje, su tam tikros gamybos patentai ir autorių teisės.Dėl Jimmy Hu parduotuvė dabar yra TOP VIENA pramonės ir palaiko didmenininkai ir mažmenininkai.Išsamus paslaugų komandos išsprendžia visus klientų problemas.Tuo pačiu metu, kompanija, teikianti išskirtines pardavimo kanalų VIP klientams, individualų, suprojektuoti, pranešama ir kitų VIP klientų specialiosios tarnybos.

Žymos: kūdikių dovana naujagimiui, berniukas žaisti, kūdikio treniruoklių salė medienos, vežimėlio barškutis, rašalo rėmo, kūdikiui, didelis susitarimo memorandumais padas, boho fitneso rinkinys, violetinė vežimėlis mergaitei, 3 d kilimas, akių mini.

3 straipsnis vežimėliai žaislai
naudoti 4 Kūdikių žaislų 6 mėnesių
Dydis 0
1 straipsnis kūdikio treniruoklių salė
naudoti 2 pliušiniai žaislai, kūdikių
6 punktas kūdikio žaislai
Matmenys 0
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Medžiaga Maisto Kokybės Silikono Teether
naudoti 3 Žaislas kūdikiams
Savybės Muzikos
spalva nuotraukos spalva
2 straipsnis Kūdikių Žaislai
Modelio Numeris Žaisti Sporto Salė
4 straipsnis Žaislai 0-12 Mėnesių
Įspėjimas no
Kiekis 5vnt/ set
5 straipsnis Kūdikio Barškutis
Lytis Unisex
naudoti 1 Žaislas vaikutis kabo
Prekės Pavadinimas tegul
Amžius 0-12 Mėnesių
Pakuotė Rinkiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Tegul Žaislai Žaisti sporto Salė Žaislas 5vnt/SetBoys Ir Mergina Dovana Cartoon Formos Vežimėlis Kabinti Vaikams 0-12 Mėnesių Kūdikis Ratles

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai