Naujas 2 In1 Bluetooth 5.0 Garsiakalbiai Nešiojamų Belaidžius Garsiakalbius Bass LED Laikrodis-Žadintuvas, Muzikos, USB TF Kortelę Belaidžio Garsiakalbio

Nauja

€4.41

2 in1 Bluetooth 5.0 Garsiakalbiai Nešiojamų Belaidžius Garsiakalbius Bass LED Laikrodis-Žadintuvas, Muzikos, USB TF Kortelę Belaidžio Garsiakalbio

Aprašymas:

1. LED ekranas.Skaitmeninių radijo žadintuvas suteikia didelį ekraną.Laikrodį, radijo imtuvą su žadintuvo yra lengva skaityti.Veidrodis LED ekranas gali rodyti laiką ir žadintuvą aiškiai, ir šis skaičius yra pakankamai didelis, kad galima lengvai pamatyti.

2. Dvigubas žadintuvas dizainas.Yra du atskiri žadintuvai, kurie gali būti nustatyti ir naudojami atskirai, vienas šiokiadieniais, ir per vieną savaitgalį.Taip pat galite nustatyti skambėjimo iš TF kortelę muzikos ir garsumo žadintuvas.

3. Suderinamas su visais "Bluetooth" prietaisų.Galite prijungti savo išmanųjį telefoną ar tabletę, tuoj pat iš toliausiai apie 10m/32.80 kojų."Bluetooth" 5.0 garsiakalbis, žadintuvas, "Bluetooth" ryšys ir TF kortelę atkūrimo funkcija suteiks jums daugiau muzikos pasirinkimą.

4. Didelės talpos baterija.Galinga baterija yra įmontuota 2800mA, ir baterija gali stovėti už 60 valandų.Viso ekrano veidrodis dizainas yra stilingas ir paprastas, kuris gali atspindėti jūsų grožio, bet kuriuo metu, klausantis muzikos.

5. Mados ir elegantiškas dizainas.Tai turi būti labiausiai išskirtinį žadintuvas jūs kada nors matė.Tai ne tik laikrodis, bet ir puiki puošmena jūsų miegamajame.Stilingas išvaizdą ir universalus funkcijas, padaryti tai puiki dovana vaikams.

Specifikacija:

Didžiausioji galia: 5W

Įkrovimo įėjimas: 5V-1A

"Bluetooth" prietaiso pavadinimas: asmB126

Įkrovimo galios tiekimas: DC 5V

Baterija: 3.7 V 18650 baterija cell 2600mAh

Išėjimo galia: 3W*1 RMS

Dažnio atsakas: 150Hz-20KHz

Signalo ir triukšmo santykis: ≥75dB

Iškraipymas: 2-10%

Įvesties jautrumas: 600mV

Ryšio atstumas: apie 10m/32.80 pėdų (be kliūčių)

Funkcija: dvigubo žadintuvo funkcija/BT Bluetooth " ryšio funkcija/laikrodis/rankenėlę naktį šviesa/TFT muzikos grotuvas/woofer/veidrodis

Spalva: juoda/balta/mėlyna

Klausytis muzikos: apie 3-6 valandas

Budėjimo laikas: apie 50-60 val.

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

"Bluetooth" versija: 5.0

Medžiaga: ABS

Darbinė srovė 20-200MA

Pakavimo Sąrašas:

"Bluetooth" Skaitmeninio Radijo Žadintuvas*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: vidurio woofer, belaidis garsiakalbis, taurės belaidžio "bluetooth" garsiakalbis, bambuko "bluetooth" garsiakalbis, garsiakalbis mediniai, laikrodis garsiakalbis, Garsiakalbis, 500w, obafu mediniai belaidžio "bluetooth" garsiakalbis, bose medienos garsiakalbiai, bt garsiakalbis.

Garso Crossover Visą Asortimentą
Paramos Apt-x No
Dažnio Diapazonas Kita
Kanalai 1
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Baterija No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Sertifikavimo NĖRA
Funkcijos 3 LED baffe "bluetooth" muzikos garsiakalbis
Funkcija NĖRA
Atsparus vandeniui No
Parama Atminties Kortelės No
Balso kontrolė Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Funkcijos 5 biuro signalas "bluetooth" muzikos garsiakalbis
Medžiaga Plastikiniai
Garsiakalbio Tipas Kita
Komunikacijos "Bluetooth"
Aukštų dažnių garsiakalbių medžiaga ŠILKO
Atkūrimo Funkcija NĖRA
Funkcijos 2 Nauja 5.0 "bluetooth" laikrodis-žadintuvas
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1.0%
Išėjimo Galia Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 1 mėlynas dantis žadintuvas garsiakalbiai
Pažangi Asmeninis Asistentas Kita
Varža 4 Ohm
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Sensivity 75.0 dB
Sabwoofer kabineto medžiaga Plastikiniai
Vidutinės klasės medžiagos Mediena
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis Baterija
Savybės 4 Namų Belaidį garsiakalbį
Woofer/Widerange medžiaga Mediena
PMPO Kita
Ekranas Taip
Akustinis talpyklos Uždaromos
Prekės Pavadinimas kisronda
Įvesties Galia(W) 200-299W
Paramos PROGRAMĄ No

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas 2 In1 Bluetooth 5.0 Garsiakalbiai Nešiojamų Belaidžius Garsiakalbius Bass LED Laikrodis-Žadintuvas, Muzikos, USB TF Kortelę Belaidžio Garsiakalbio

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai