5VNT/set Naujas Lily Įspūdį Gėlių Pelėsių Silikono Veiner Pelėsių Tortas Dekoravimo Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių Cukraus Gėlių

Nauja

€3.79

5vnt/set Naujas Lily Įspūdį Gėlių Pelėsių Silikono Veiner Pelėsių Tortas Dekoravimo Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių Cukraus Gėlių Visus silikoninės formos yra pagaminti maisto saugaus silikono medžiagos pagal FDA ir ES Sertifikavimo.

Šie nėriniai kilimėliai, bus pateikti duomenys, kurie atrodo kaip rankų darbo, todėl galima greitai ir lengvai pradedantiesiems.Patyręs tortas specialistai galės keistis ir prisitaikyti gatavą duomenys dėl savo dizaino.

Ypatybė:

1.Nuo 0 iki 260 C be paveiks 2.Tekstūros gylis:1.3-1.5 mm 3.Ordorless ir non-stick 4.Spalva:Rožinė ar individualų spalvos 5.Dizainas: Individualų ar esamiems 6.Lanksti ir lankstus 7.Medžiaga:100% maisto kokybės silikono PASTABA:bus išsiųsti spalvas prekės atsitiktinai.Jei jums proto apie tai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą.Priešingu atveju mes išsiųsti, kaip ji turėtų būti.

Žymos: tortas dizaino rinkinys, gėlės kirtimo ir liejimo sugarcraft, stebuklas silikono formų, rėmai silikono formų, pelėsių veiner, flamingo silikono formų, flowermold, rose veiner, žiedlapis veiner įrankis, veiner.

Tipas Pyragas Įrankiai
PAVIRŠIUS Sklandžiai be galąstuvas, aiškiai modelis
Medžiaga Maisto kokybės Silikono ir Metalo
Funkcija Eco-Friendly
Įrankio Tipas Natūralių Gėlių Tortas Pelėsių
Dydis show as the picture
Prekės Pavadinimas AK MENO VIRTUVĖS REIKMENYS
Bandymo Standartas LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
OEM Paslaugos Taip
Modelio Numeris A362&VM188
spalva Balta Ir Metalo
Pakuotė PP Maišas į Voką,
Sertifikavimo LFGB
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos

Parašykite savo atsiliepimą!

5VNT/set Naujas Lily Įspūdį Gėlių Pelėsių Silikono Veiner Pelėsių Tortas Dekoravimo Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių Cukraus Gėlių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai