Uxcell Hex Įsprausti Plug - Nerūdijančio Plieno Vamzdžių Fasoninės 1/4NPT Vyrų Sriegis Lizdo Vamzdžio Adapteris Jungtis, 5vnt

Nauja

€3.70

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Hex Counter Nuskendo Plug

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabro Tonas

Garantuotas atsparumas spaudimui : 0-1.6 MPa

Darbinė temperatūra:-20 - 100 Laipsnių Celsijaus

Aprašymas:

1.Tai hex ratai įsprausti kištukas yra ketaus vamzdžių fasoninės su vyrų NPT sriegiai.

2.Į įsprausti kištukas su hex ratai įdėklai į vamzdžio arba montuoti arti ir nutraukti savo tikslu ir turi embedded hex galvos padidėjo guolių apkrovos.

3.Tai yra vyrų Nacionalinės Vamzdis Siaurėjantys (NPT) temas prisijungimo prie moterų srieginių vamzdžių, sukurti griežtesnė ruonių, nei tiesios temas.

4.Šis įrengimas yra pagamintas iš geležies korozijai, plastiškumas, esant aukštai temperatūrai, ir mažas magnetinio pralaidumo.geležies gali būti prijungtas prie vario, žalvario, plastiko, aliuminio ir suvirinti plieno.

5.Hex ratai įsprausti kištukas turi sąžiningai vibracijos atsparumą ir tinka mažo ir vidutinio slėgio programas.

6.Vamzdžių fasoninės dalys yra sudėtinių dalių, kurios naudojamos sujungti, nutraukti, kontroliuoti srauto ir krypčiai pakeisti vamzdynai, įvairių pramonės šakų.

Žymos: dimrot, vamzdžio lizdą, square metro bendro, Distillex, 3 vamzdžių išplėtimo, vožtuvas dn32, bžūp vamzdis, apsauginės fermenter nerūdijančio plieno, reketas adapterio lizdas metrinės, 8mm aliuminio vamzdis.

Prekės Pavadinimas UXCELL

Parašykite savo atsiliepimą!

Uxcell Hex Įsprausti Plug - Nerūdijančio Plieno Vamzdžių Fasoninės 1/4NPT Vyrų Sriegis Lizdo Vamzdžio Adapteris Jungtis, 5vnt

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai