Storis Celofano Wrap Roll Snaigės Puošia Celofano Maišus, į kuriuos Vyniojami Dovanų Krepšelių Menų ir Amatų (3000x40cm)

Nauja

€7.23

Aprašymas

Mūsų celofano wrap ritinys puikiai tinka bet kokio progoms padaryti dovanas gražus, 2.5 Mil storis suteikia geresnį patvarumą nei kiti 1 Mil rinkos funkcijos.Su Kalėdų snaigės spausdinti dizainas, unikalus ir subtilus.Naudoti ją wrap krepšiai, kaip celofano dovanų maišelių, dėžučių, nuotraukų rėmelių, vyno butelių, gėlių kompozicijos, sausainiai, saldainiai, menai ir amatai, ir daug daugiau.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: OPP.

- Dydis: 40 x 3000 cm.

- Mūsų celofano wrap su Kalėdų snaigės spausdinti dizainas, priemonės 40 x 3000 cm, gali būti naudojamas wrap ir apsaugoti daug daiktų, pvz., gėlių, dovanų maišeliai, krepšiai, ir t. t.

- Tai gali būti iškirpti į bet kurią norimą ilgį, kad atitiktų jūsų poreikius, idealiai tinka vis daugiau vyniojimo priimta mažiau laiko!

- 2.5 Mil storis suteikia geresnį, patvarumo, ir suteikia papildomų paramos krepšelius, gydo ir vynų!Suteikia jums ramybę dėl visų jūsų vyniojimo naudojimo.

- Jis yra puikus išlaikyti drėgmės ir purvo out.Taip pat išlaikyti savo maisto ir gydo gaivus ir švarus.

- Puiki dovanos, krepšiai, vynas, sausainiai, gydo, saldainių, gėlių kompozicijos, menai ir amatai, pakavimo ir daug daugiau!

Pakavimo sąrašas

1 x Celofano Wrap

Žymos: didelis krepšys krepšys, dovanų packag, plastikiniai pakaging krepšiai, maisto plastiko wrap, tuščias padėkliukai papuošti, cellophan, plastiko maišeliuose kalėdų, kūdikis trukdo, esteris dekoras, velykų.

Modelio Numeris Šalies Prekių
Skaičius, Vnt 1pc
Medžiaga Plastikiniai
Proga Kalėdų
modelis Gėlė

Parašykite savo atsiliepimą!

Storis Celofano Wrap Roll Snaigės Puošia Celofano Maišus, į kuriuos Vyniojami Dovanų Krepšelių Menų ir Amatų (3000x40cm)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai