Pigūs 100vnt 7x9cm 8x10cm Aksomo Maišeliai Spalvinga Papuošalai Pakuotės Ekranas Raišteliu Maišelis Maišas Kalėdų Vestuvių Dovanų Maišeliai

Nauja

€10.07

Protinga kaina, gera kokybė, gera apsaugoti būklės garantuojame, kad visi mūsų produktai yra atidžiai tikrinami prieš siunčiant.

Mes esame profesionalų ir patikimą www.levandu-kalnelis.lt pardavėjui;

Mes išsiųsti jūsų sklype per 2 darbo dienas.

Pigūs 100vnt 6x7cm 7x9cm 8x10cm 10x12cm Aksomo Maišeliai Spalvinga Papuošalai Pakuotės Ekranas Raišteliu Maišelis Maišas Kalėdų Vestuvių Dovanų Maišeliai Prekės būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Kilmės vieta: Kinija

Nustatymas Medžiaga: Pagaminti iš lygaus aksomo medžiagos, patogus ir minkštas

Dydis: 6x7cm 7x9cm 8x10cm 10x12cm

Spalvos: Juoda, Raudona, Violetinė, Rožinė, Mėlyna, Žalia,Pilka, Tamsiai Raudona, Balta 1. Tai aukštos kokybės krepšiai gerai dirbti juvelyrikos parduotuvėse rodyti salonuose padidinti žiedai, apyrankės ir karoliai.Pristatyti jūsų svečiai įdaru šie prabangūs juodo aksomo atkreipti string maišeliai su saldainiai ne kūdikių dušai ir kitoms ypatingoms progoms. 2. Skirtos saugoti asmens ir daily essentials kaip bauda papuošalai, kolekcines, monetas, mielas pakabukai ir niekučių.Vieta kvapnios popuri, spalvinga akmenų, juvelyriniai dirbiniai kelionės metu, valentino dienos, saldainių ir kitų saldumynų draugai ir šeima. 3. Į maišeliai yra ypač didelis, kaip vestuvių ir partija pasisako; suteikti jiems kaip pamergės' dovanos ir naudoti juos kaip alternatyvų goodie maišelius kūdikių dušai ir ypač helovinas šalis naudai, maišeliai.

Pastaba: Mes stengiamės daryti geriausia, bet visi maišeliai yra pagaminti pagal rankų darbo, todėl dydis bus šiek tiek klaidų, Prašome leisti 3-6mm klaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Mes priimame spausdinti savo logotipą, nimi kad yra 100vnt, tačiau tik vienos spalvos.ir jums reikia papildomai mokėti mokestį , Jei jums reikia atspausdinti jūsų papuošalai, krepšiai, prašome susisiekti su mumis nemokamai.

Žymos: kibiras tote, jewlery pakuotės maišelis etsy, įdaryti pakuotė, dėžutė papuošalų logotipas, sidabro aksominis maišelis, indijos organza dovanų maišeliai, krepšys papuošalai aksomo, satino kutas dėklas, krepšys kartono, paketėlio kvapas.

Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
Krepšiai Style7 Raišteliu Pakavimo
Krepšiai, Style6 papuošalų dėžutės ir pakuotės
Prekės Pavadinimas weikende
Produkto Savybės Aksominis Dovanų Maišelis
Krepšiai, Style5 papuošalų pakavimo ekranas
Elemento Ilgio 12cm
Krepšiai Style2 Aksominis dovanų maišeliai
Krepšiai style9 Aksominis Maišelis
Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Svoris 4.3g
spalva Juoda, Raudona, Rožinė,Violetinė, Pilka, Juoda, Tamsiai Mėlyna, Tamsiai Raudona
Krepšiai, Style3 vestuvių dekoravimas
Elemento Aukštis 0inch
Krepšiai Style4 Aksomo Maišeliai
Krepšiai style8 dovanų maišeliai papuošalų
Modelio Numeris papuošalų maišelis 670001
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Krepšiai Style1 Aksomo pagalvės su aksesuarais
Elemento Plotis 10cm
Medžiaga Audinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Pigūs 100vnt 7x9cm 8x10cm Aksomo Maišeliai Spalvinga Papuošalai Pakuotės Ekranas Raišteliu Maišelis Maišas Kalėdų Vestuvių Dovanų Maišeliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai