Trikojo Selfie Stick 360 Laipsnių Besisukantis Belaidžio "Bluetooth" ryšio Trikojo Nuotolinio Valdymo Stovėti Nuotrauka Atsižvelgiant Live Transliacijos

Nauja

€4.44

Informacija s:

1、Integruotas Dizainas: trikojis gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono trikojo ir stalinis stovas, kuri yra patogi, atsižvelgiant grupės nuotraukas, paleisti savo rankas, žiūrėti TV ir padaryti live transliacijos.

2、Bluetooth Nuotolinio Valdymo pulto Dizainas: Su paslėpta dizaino ir belaidžio "Bluetooth" ryšio nuotolinio valdymo pultas, trikojis yra lengva valdyti ir nėra lengva prarasti.Su tradiciniais selfie stick funkcija, tai yra patogiau imtis selfies, kai fotografuojama jį išjungti, ir nebėra praleisti žmonės, atsižvelgiant grupės nuotraukas.

3、360° Mobilus Telefonas Clip Dizainas: selfie stick featrues multi-mode nuotrauka atsižvelgiant, integruota saugojimo ir 360 laipsnių horizontaliai ir vertikaliai šūviai.

4、Kompaktiškas ir Nešiojamas: Pagamintas iš lengvų aliuminio lydinio teleskopinio strypo, trikojo selfie stick yra stabilus, lengvas, patvarus ir nešiojamų.Mobilus telefonas clip salto 270°, kurie gali būti pritaikyti tinkamiausią kampą bus išvengti nestabilios.

5、Plačiai Suderinama Trikojo: trikojo puikiai tinka išmaniesiems telefonams "iPhone" X "iPhone" 8, "iPhone" 8 Plius", "iPhone" 7, "iPhone" 7 Plius", "iPhone" 6 Plus, skirta "Android", "Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus", " Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plius ir daug daugiau išmaniųjų telefonų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: "Bluetooth" Trikojo Selfie Stick

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS ir aliuminio lydinys

"Bluetooth" versija: 4.0

Bluetooth atstumas: 10M

Skirta "Android" sistema: Android 4.3 arba virš

IOS sistema: IOS 5.1 arba virš

Paramos mobiliojo telefono dydis: apie 4.5-6.2 cm

Baterija: CR1632 (keičiamais)

Grynasis svoris: apie 130g

Gaminio dydis: apie 47 x 33 x 190-860 mm/1.85*1.30*7.48-33.86 į

Pakuotės dydis: apie 53 x 38 x 199 mm/2.09*1.50*7.83 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Bluetooth Trikojo Selfie Stick

1 * Laikiklis Priedai

Žymos: sukasi trikojo automatinė, lanksti lazda, selfi stick trikojo, "bluetooth" remot, fotoaparato trikojo, 360 laipsnių selfi stick, "pasidaryk pats" flash " atmintinę, už stebėti turėtojas, marcus ir martinus trumpas, action cam.

Parama Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Komunikacijos "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas SHZONS
Sulankstyto Ilgis (mm) Kita
Medžiaga Kita
Svoris (g) 180g
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Trikojo Selfie Lipdukas
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Veiksmo Video Kameros
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Max Extened Ilgis (mm) 860

Parašykite savo atsiliepimą!

Trikojo Selfie Stick 360 Laipsnių Besisukantis Belaidžio "Bluetooth" ryšio Trikojo Nuotolinio Valdymo Stovėti Nuotrauka Atsižvelgiant Live Transliacijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai