Pasisekė Žuvų Ieškiklis ff1108-1 cwla belaidžio Findfish Įkrovimo echolotai jutiklis žuvų ieškiklis echolotai giliau fishfinder žvejybos

Nauja

€51.36

Pasisekė Žuvų Ieškiklis ff1108-1 cwla belaidžio Findfish Įkrovimo echolotai jutiklis žuvų ieškiklis echolotai giliau fishfinder žvejybos Specifikacijos: 1)Ekranas:2.4 colių, TFT spalvotas LCD ekranas, pikselių:240Vx960H

2)Galinio apšvietimo:On/off Baltos LED

3)Gylis Geba:147feet(45m)

4)Echolotai Apimtis:90 laipsnių spindulio kampas į 125Khz

5)Galia:3,7 V įkraunamas ličio baterijos

6)Neperšlampama dizainas:lygis-4(spray-atsparus vandeniui)

7)Naudojimo Temperatūra:Nuo 14°F iki 122°F(Nuo -10°C iki 50°C)

8)integruota atmintis saugo echolotai nustatymą, kai žuvų ieškiklis yra išjungtas Pasisekė žuvų ieškiklis yra ypač skirtas mėgėjų ir profesionalių žvejų.Jis gali aptikti, vandens gylį, žuvų dydis ir sužinoti, žuvis lengvai.Tiesiog mėgautis savo žvejybos laiką!

1. Ekrano ryškumas: galite keisti ekrano šviesumą nuo 1 iki 9.

2. Aptikti jautrumas: Ji kontroliuoja, kaip detaliai yra rodomas ekrane.Galite nustatyti jautrumą nuo 1 iki 10. Jautresnės tai, išsamesnė jis gali aptikti.

3. Žuvų žadintuvas: Yra žadintuvas skamba, kai žuvų ieškiklis aptikti žuvis, atitinkanti signalizacija nustatymas.Jis gali atskirti santykinis žuvų dydžio(didelės, vidutinės ir mažos) tam tikroje vandens plotas.

4. Vienetai: galite pasirinkti iš keturių skirtingų vienetų iš meniu--M/℃, FT/℃, M/℉, FT/℉. 5. Multi –būdų, kaip naudoti:

•Kaklaraištis žvejybos linijos į skylę W-sensorius, ir mesti jį į vandenį.

•Pritvirtinkite adapterį su žvejybos laivo korpuso, naudojant tvirtinimo skirtukus.

•Ledo žvejybos, upės žvejyba, žvejyba jūroje, Nuotraukos FF1108-1CWLA Žuvų ieškiklis: Kaip išlaikyti Belaidžio Žuvų Ieškiklis FF1108-1CWLA? 1.Atlikite šiuos paprastus produktus, siekiant užtikrinti jūsų FF1108-1CWLA ir toliau teikti aukščiausios eksploatacinių parametrų.Jei vienetas ateina į kontaktą su druska, purkštuvu,nuvalykite,paveiktą paviršių su šluoste, sudrėkinta gėlo vandens. 2.Nenaudokite cheminių stiklo valiklį ant mažesnis, kuris gali sukelti krekingo objektyvas. 3.Kai valymo LCD apsauginis objektyvą,naudoti zomšą ir neabrazyvinis,lengvas švaresnis。Ar ne sunaikinti, o purvas ar riebalai yra ant objektyvo.Būkite atsargūs, kad būtų išvengta įbrėžimas objektyvo. 4.Niekada nepalikite vieneto ina uždarytame automobilyje arba liemens-labai aukšta temperatūra, gautų karšto oro, galite sugadinti eletronics.Kaip išlaikyti belaidžio echolotai jutiklis? 1.Po belaidžiu echolotai jutiklis sūriu vandeniu,nušluostykite pažeistą paviršių su audiniu, sudrėkintu su gėlo vandens.Belaidžio echolotai jutiklis Cuprum-jungiklis turi būti plaunami šviežių vandenspo poveikio druska vandens kelią korozijai. 2.Jei jūsų bevielio ryšio echolotai jutiklis lieka iš vandens ilgą laiką,tai gali užtrukti šiek tiek laiko, kad šlapias tai kai grįžo į vandenį.Mažų oro burbuliukų gali kabintis į paviršių belaidžio echolotai jutiklis ir trukdyti tinkamai veikti. 3.Nuvalykite veido belaidžio echolotai jutiklis su drėgnu skudurėliu pašalinkite juos. 4.Niekada nepalikite belaidžio echolotai jutiklis, uždarytame automobilyje arba liemens-labai aukštos temperatūros, gautų karšto oro, galite sugadinti elektronikos.Kaip naudoti šį Pasisekė Žuvų ieškiklis? 1.Kaklaraištis, tai iki žvejybos liniją ir mesti jį į vandenį. 2.Belaidžio Echolotai Jutiklis siųsti soundwaves. 3.Grįžo žuvis perduota žuvų ieškiklis.Pakuotė 1.Trukdžių:Automatiškai filtras netvarką. 2.Žuvų Žadintuvas:Yra Žadintuvas skamba, kai žuvų ieškiklis nustatyti atitinkamą parametrą. 3.Ji gali automatiškai atpažinti žuvų dydis. 4.Belaidžio echolotai jutiklio veikimo zona 45M.Šis belaidis sonar fish finder-tai su žuvų patraukli lempos.Platus Programas:prašome mėgautis savo žvejybos laiką su šeima ir draugais.Pristatymo informacija:

1. Užsakymai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo išvalė.Užsakymus nuo šeštadieniais, sekmadieniais ar švenčių dienomis bus procesas kitą darbo dieną ir bus laivas per 24 valandas.

2. Prašome leisti 10-30 dienų tarptautiniai pervežimai.Kai kurie kroviniai gali užtrukti ilgiau, atsižvelgiant į jūsų vietos muitinė.

3. Kaip yra apačioje baterija viduje nuotolinio valdymo pultelis, Kinija post / Honkongas po oro pašto akumuliatoriaus patikrinimas griežtai kartais, taip, mes atsiųsime jums Nyderlanduose po oro paštu ar kitomis registruotu oro paštu galite imtis baterija.

12MP 940nm, IR skaitmeninio Medžioklės Kamera HC300M GPRS GSM Gyvūnų Laukinės gamtos Kameros foto spąstus

Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną nuo apmokėjimo gavimo.

Prekės yra vežamos iš Kinijos Žemyninės naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.

12MP 940nm, IR skaitmeninio Medžioklės Kamera HC300M GPRS GSM Gyvūnų Laukinės gamtos Kameros foto spąstus

Žymos: pasisekė ff918 c sounder, žuvų sounder, giliau pro, toslon fishfinder, giliau, masalas valtis gps, žuvų ieškiklis, žvejyba rusų, luky žuvų ieškiklis, echo dot 4, žuvų echolotai.

Gylis Geba 147feet(45m)
Funkcijos 3 Jutiklis Pesca Rele Žuvų Ieškiklis
Maitinimo Šaltinis No. 7 Baterija
Funkcijos 1 Sonar fish finder belaidžio findfish
Sonaras Dažnis Belaidžio
Funkcijos 5 Nešiojamų Pasisekė Belaidžio Giliau Findfish
Kalbos Anglų,Rusų
Savybės 4 Anglų ir rusų Vadovas Fishfinder Color LCD Ekranas
Echolotai Aprėptis 90 laipsnių spindulio kampas į 125Khz
Nustatymo Diapazonas 0.6-183 Metrų
Produkto pavadinimas Pasisekė Belaidžio Žuvų ieškiklis su "Flash" Patraukli Lempos
Funkcijos 7 Jūros, Upės, Ežero okeaninės Žvejybos ieškiklis
Galia No. 7 Įkraunama ličio Baterija
Įėjimo Galia AAA
Ekranas 2.4 colių, TFT spalvotas skystųjų kristalų (LCD,Pixel
Bruožai 6 sonar fish finder fishfinder
Funkcijos 2 Echolotai Belaidžio Žuvų ieškiklis Findfish

Parašykite savo atsiliepimą!

Pasisekė Žuvų Ieškiklis ff1108-1 cwla belaidžio Findfish Įkrovimo echolotai jutiklis žuvų ieškiklis echolotai giliau fishfinder žvejybos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai