Tuya PROGRAMĖLĖ Balsas Kontrolės Mini Wifi Smart Lizdą Belaidžio Smart Home Swith Plug Dirbti Su Alexa, Google, Namo Nr. Hub Reikia

Nauja

€8.21

Tuya PROGRAMĖLĖ Balsas Kontrolės Mini Wifi Smart Lizdą Belaidžio Smart Home Swith Plug Dirbti Su Alexa, Google, Namo Nr. Hub Reikia Savybės:

APP Nuotolinio Valdymo

Kontroliuoti savo namų apyvokos prietaisai bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, ir jūs galite įjungti / išjungti šių prietaisų per savo išmaniųjų telefonų kontroliuoja iOS/Android sistema.

Laiko Nustatymas

Galite planuoti ir nustatyti konkretų laiką, automatiškai įjungti/išjungti jūsų namuose, aparatas, svetainė, virtuvė, miegamasis ir vonios kambarys, kuris padeda taupyti elektros energiją.

Suderinama su Alexa/ "Google" pradinis

Šis smart plug leidžia balsu su Echo, Echo Dot ar Echo Rodo.Paprastas ir greitas veikimas nuskaitymo QR kodą, parsisiųsti programą ("App Store" / "Google Play" Parduotuvės)

Lengva Naudoti

Smart belaidžius žvakės gavęs ryšys su wifi prijungti, atstumas tarp smart plug ir jūsų įrenginys bus ne veikti, tik tai, kad ji yra internetas.

Pasidalijimas tarp šeimos narių

Visa šeima turi valdyti susipažinti su programa, akcijų intelligent life visiems!

Techniniai duomenys: Maitinimo įtampa: AC100-240V 50 / 60 hz Įkrovimo srovė: 10A/16 / max.Sunkiųjų apkrova taf standartai: 802.11 b / g / n Radiodažninės: 2.4 G programos palaikymas: iOS 7.0 ir aukštesnį / Android 4.1 ir didesnis

Pakuotė:

1* " Wifi Smart Plug

1*naudotojo vadovas

Pastaba: 1.Tik patalpų naudojimui. 2. Nenaudokite vonios kambarys ir kitose drėgnose vietose. 3.Jei yra radijo dažnių trikdžių, tai gali turėti įtakos jų veikimui. 4.Prašome užtikrinti saugų elektros energijos, varžinio apkrovos srovė negali būti didesnis nei 16A.. 5. Šis "Wi-Fi" plug reikia prisijungti prie Neutralios linijos. 6. Smart plug palaiko tik 2.4 GHz Wifi tinklo,o ne remti 5 ghz tinklo.

Žymos: vaisiaus monitorius toco, rasberri pi 3 b, pereiti zemismart, ir jungiklis su nuotolinio valdymo, užrakto jungiklis zigbee, 3 starter kit aviečių pi, pi3 b, mygtukas smart, huizuo jungiklis, nintendo swith.

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kamera Įrengta No
Suderinamas Alexa " ir "google" smart sp
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas SMARSECUR
Kilmės KN(Kilmės)
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas Smart gyvenimas / Tuya smart
Modelio Numeris TY-ES-16A

Parašykite savo atsiliepimą!

Tuya PROGRAMĖLĖ Balsas Kontrolės Mini Wifi Smart Lizdą Belaidžio Smart Home Swith Plug Dirbti Su Alexa, Google, Namo Nr. Hub Reikia

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai