Už Taiko Būgnų Suderinamas su N-Pereiti,Būgniniai Valdytojas Taiko Būgnų Lazdelės Vaizdo Žaidimai, Aksesuarai Suderinama su "Nintendo" Switc

Nauja

€27.06

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Įjungti Konsolę Jungtis į Televiziją: įdėkite savo USB2.0 kabelį į Nintendo Jungiklis dokas po "Nintendo" Įjungti konsolę, dedamas į bazę ir prijungtas prie TV, šis produktas bus automatiškai prijungtas sėkmingai, ir paprastai dirbti, jei jūsų paspausti mygtuką.

Naudoti Ryšys Pereiti Konsolės: Įkiškite adapterį(Tipo c male į USB female)į Nintendo Įjungti konsolę, dedamas į bazę ir prijungtas prie TV, šis produktas bus automatiškai prijungtas sėkmingai, ir darbą paprastai, jei jūs paspauskite mygtuką.

Pagerinti Žaidimo Patirtis: talpindamas plastiko butelio stovas, svoris padidėja ir stabilumo jausmą pakyla.

Aukštos Kokybės ir Technologijos: Advanced PROCESORIAUS technologija, built-in chip kontrolės technologijos

spalva: Balta + raudona

Medžiaga: ABS

USB2.0 kabeliu prie Jungiklio režimu.

Taiko ir valdymo mygtukas yra atskirtos savarankiškai, kuris gali būti veiksmingai užkirstas kelias reiškinys netyčia paspaudus valdymo mygtukus.

Savo vidaus naudoja didelės spartos AUKŠTESNIOSIOS valdymo elektros energijos, su super jautrios reakcijos greitis ir puiki naudojant judėjimas.

Mažas energijos suvartojimas budėjimo, saugos ir aplinkos apsaugos, gražus produkto išvaizdą.

Parama internete atnaujinti programinės įrangos sistemos.

Skelbimas:

1.Produktas turi būti saugomas ir nenaudojamas.

2.Produktas negali būti naudojamos ar laikomos drėgnoje aplinkoje.

3.Kai naudojate ar saugoti šis produktas, vienas turėtų pabandyti išvengti dulkių ir didelių sunkumų, dėl baimės įtakos tarnavimo laiką.

4.Produktas yra mirkyti, sugadintos ar pažeistos dėl netinkamo naudojimo, arba turintys elektros veiksmingumo problema.Nustokite jį naudoti.

5.Nenaudokite išorinio šildymo prietaiso(pvz., mikrobangų krosnelė)atlikti džiovinimo gydymas.

6.Jei jis sugadintas, prašome siųsti į techninės priežiūros skyrių.Neardykite patys.

7.Neduokite vaisto vaikams žaisti.

Paketas Apima:

1 x būgnas

1 x laikiklis

2 x būgnų lazdelės

1 x linija duomenys

1 x valdytojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: ne nintendo konsolės, hat vaizdo žaidimai, nitendo jungiklis, stalo žaidimas, atveju nintend jungiklis, bitboy, grupinio xbox, NINTENDO JUNGIKLIS, custom "nintendo 64" konsolės, žaidimas nintendo jungiklis.

Pakuotė Taip
Ekrano Dydis Kita
Jutiklinis Ekranas No
Komunikacijos USB
Prekės Pavadinimas bcase
Modelio Numeris Žaidimų Konsolės
Spalvotas Ekranas Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

Už Taiko Būgnų Suderinamas su N-Pereiti,Būgniniai Valdytojas Taiko Būgnų Lazdelės Vaizdo Žaidimai, Aksesuarai Suderinama su "Nintendo" Switc

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai