Programuojamas PS4 Gamepad Žaidimų Valdiklis Balta Šešių ašių Bluetooth Dvigubos Vibracijos Gamepad Žaidimas Priedų

Nauja

€18.54

Savybės:

1. Naujausias dizainas PS4 valdytojas.Į PS4 belaidis valdiklis yra iš tiesų, ergonomiškas ir priima ps5 dizainas.Visų pirma, analog joystick yra jautrus ir stabilus, su beveik jokių sąnaudų vvg ir dreifo.Pažinimas daro tai lengviau jums užbaigti žaidimą problemų.Tuo pačiu metu, kai duomenų valdytojas yra integruota su akselerometrai ir giroskopai, kuris yra labai jautrus, todėl atneša tiksliau ir įdomų žaidimo patirties.

2. Super suderinamumo.Ši rankena yra plačiai suderinama su PS4/PC(Win7/8/10)/ "Android" telefonus.Jūs galite mėgautis labiausiai žaidimai daugelyje platformų, naudojant gamepad

3. Dviguba vibracija, šešių ašių pagalba.Slėgio jutiklis pylimas su kiekvienu veiksmų, todėl kiekvieną insulto jaustis kaip žaidimas.Pajusti kiekvieną poveikį, susidūrimas ir sprogimas pagalba dvigubo poveikio atsako vadovas vibracijos. 6-axis-labai jautria judesio kontrolės sistema gali aptikti kiekvieną veiksmų pobūdžio ir pakreipti.Kai valdiklis yra presuoti ir sukrėtė, žaidimo objektas bus perkelti ir į juos reaguoti.

4. Kurti Naujas Touch Šviesos Juosta.Patobulinta versija, duomenų valdytojas turi naują touch panel šviesos juostos dizainas, kuris gali daugiau intuityviai atspindi valstybės susitvarkyti pati.Ji gali padėti jums žaisti žaidimus ilgą laiką, nesvarbu, ar ji yra vibracijos komentarą, fizinės jėgos simbolius arba identifikavimo operatorių.Galutinis malonumą!

5. Plečiama programavimo mygtukai ant nugaros.Atgal gali būti užprogramuotas keturi programuojami užsakymą plėtra klavišus (M1, M2, M3, M4) ant nugaros.Galite tinkinti sparčiuosius klavišus, pagal jūsų poreikius paspartinti veikimą ir judėti greičiau.

6. Atnaujinta versija vairuotojas prie garsiakalbio.Pažangios techninės dizainas suteikia garsiakalbis žaidėjai.Kai kurios balso komandos žaidimą bus išsiųsti per garsiakalbius, kuri neturi įtakos muzikos ir garso efektų, kad pats žaidimas.

7. Naujos Patirties PS4 Valdytojas.tiesiog paspauskite mygtuką "Share" mygtuką, jūs galite įkelti nuotraukas arba vaizdo įrašus ar žaisti žaidimo ekrane realiu laiku dalintis nuostabus žaidimus visame pasaulyje.Galite pakviesti ir prisijungti prie žaidimų, kuriuos žaidžia, ir patinka dalintis žaidimai internete.

Specifikacija

Medžiaga: ABS

Spalvos: Juoda, Balta

Dydis: 120mmx155mmx65mm

Svoris: 265g

Komplektą Sudaro:

1x Gamepad

1x Instrukcija

1x Kabelis

Žymos: ps4 4 gamepad, lazerio ps4, gamepad ps4, žaidimo pelės mygtukai, kovos žaidimas valdytojas, xbox 360 controlls, kontrolės ps4, žaidimas seras x1, Kontrolės, vaiduoklis stick.

Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Juoda Balta
Modelio Numeris PS4
Prekės Pavadinimas h96
Dydis 120mmx155mmx65mm
Tipas ps4 gamepad
Pakuotė Taip
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga ABS

Parašykite savo atsiliepimą!

Programuojamas PS4 Gamepad Žaidimų Valdiklis Balta Šešių ašių Bluetooth Dvigubos Vibracijos Gamepad Žaidimas Priedų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai