Rankena Nintendo Jungiklis Mumba Džiaugsmas-Con, 2-Pack Jungiklis Valdytojas Grip Rankena Rinkinys, skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con (Juoda)

Nauja

€10.27

Mumba Rankena Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con, 2-Pack Jungiklis Valdytojas Grip Rankena Rinkinys, skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con (Juoda)

Produkto Aprašymas >>>

Apsauginė Danga Rinkinys, Skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con

T balsuokite savo Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con į patogų, lengvą naudoti, žaidimų valdiklis su mūsų ergonomiškai suprojektuota rankena rinkinys.Iškirpti būtent tinka jūsų prietaiso, netrukdant savo funkcija, tai su šlapia danga rinkinys taip pat veikia kaip apsauginis atveju, nes ji sugeria smūgio metu krenta ir krenta.

Savybės >>>

TURI BŪTI: sukurti Specialiai jūsų "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con valdytojai (neįtraukta) ir puikus dydžio, bet rankas.

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: Lenktas palmių konstrukcija sumažina rankos nuovargį ir suteikia visišką komfortą.Puikus pratęstas ir didelio streso žaidimų sesijų.

PATVARI APSAUGA: Pagamintas iš premium ABS, siekiant apsaugoti jūsų Džiaugsmas-Con nuo kasdieninio susidėvėjimo, įbrėžimų, purvo ir prakaito.

JAUTRI REAKCIJA: Pilna prieiga prie jungčių ir mygtukų.Teikia didelio SL, SR mygtukus, norėdami palengvinti jūsų žaidimo kontrolę.

LENGVAS MONTAVIMAS: Quick snap-on montavimas ir paprasta nuimti siūlome jums maksimalų patogumą.

Pakuotė:

Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Rankena * 2

Žymos: lazerio ps4, "bluetooth" auksas, lqs žaidimų pelės, nintendo jungiklis controlers, fonas gimtadienio, džiaugsmas con nintendo jungiklis, kontrolės nintend jungiklis, Kontrolės, earphon, atveju nintendo jungiklis.

spalva juoda
Pakuotė Taip
Sandėlyje 100% Originalus MUMBA Prekės Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Prekės Pavadinimas supcase
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con
Suderinama Modelis Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con
Tipas Gamepads
Kokybė Aukščiausios Kokybės

Parašykite savo atsiliepimą!

Rankena Nintendo Jungiklis Mumba Džiaugsmas-Con, 2-Pack Jungiklis Valdytojas Grip Rankena Rinkinys, skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con (Juoda)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai