Naminių Kačių, Šunų Lovos Motina ir Antklodė Nustatyti, Kūrybinio Modelio Kiaušinių Pica Kopūstai Avokado Duona Formos Pagalvėlė Žiemą Šiltas Prekes

Nauja

€7.43

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Jūs gausite pagalvėlė ir antklodė, po pirkimo.

Pagamintas iš trumpų pliušas, flanelė ir sudėtiniai medvilnės, skirtumas tarp pagalvėlė ir antklodė yra tai, kad pagalve turi dar vieną sluoksnį mišraus medvilnės kaip antklodė.

Produkto paviršiaus yra išgraviruotas realistiškas Kiaušinių/Pica/Kopūstai/Avokado/Duona modelis, kuris turi tam tikrų kreiptis į savo augintinio ir taps jūsų augintinio mėgstamą čiužinys.

Šviesus paviršiaus antklodės ir pagalvėlės turi pūkas, kuris mano, švelni, ir labai stiprus, ir ne lengva patekti.Nes medvilnė yra pridėta prie čiužinio, jis padarys jūsų katė jaučiasi labai minkštas ir patogus, kai miega, nėra taip sunku, kaip miega ant grindų.

Specifikacija:

Medžiaga: Pliušas, Medvilnė

Modelis: Kiaušinis/Pica/Kopūstai/Avokado/Duona

Dydis: Kaip nuotraukose

Spalva: Kaip nuotraukose

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Set x Lova Kilimėliai(be mažmeninės pakuotės)

Žymos: avokado šuo, bambuko lempos atspalvis, duona pagalvėlė, aitvarai šunys, katės tualetas, katė žaislas, kačių motina, lova katė, ekologinio draugiškas pet, šuo.

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga 100% Medvilnės
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Tipas katės
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Naminių Kačių, Šunų Lovos Motina ir Antklodė Nustatyti, Kūrybinio Modelio Kiaušinių Pica Kopūstai Avokado Duona Formos Pagalvėlė Žiemą Šiltas Prekes

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai