Medvilnės marškinėliai atsitiktinis juokingi žvejybos marškinėliai vyrams tėvo Diena Dovanos Tėvui, Juokingi Marškinėliai, negabaritinių vyriški drabužiai

Nauja

€7.37

sveiki atvykę į mano parduotuvę, Geros kokybės, mažiau pelno, greita apyvarta, daugiau stilių, didmeninė sveiki! Aš tikiuosi, kad jūs turite malonią, ir labai ačiū už ateina, linkiu jums geros dienos! 1. T-shirts yra Europos Dydis, patikrinkite dydį, prieš perkant.Dėl skirtingos matavimo metodus, prašome leisti 1-2cm dydžio nuokrypis.Mūsų gaminiai yra aukštos kokybės marškinėliai, pagaminti iš sveikų, minkštas ir patogus medvilnės , ir jums bus verta pinigų.Mes turime savo spausdintuvą ir paramos tinkintų vaizdų, prašome susisiekti su mumis nemokamai. 2. Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! 3.Medžiaga: 100% medvilnė, pilkos spalvos, yra 90% medvilnės ir 10% poliesterio pluošto. 100% visiškai naujas, aukštos kokybės Dydis: XS ~ 3XL unisex dydis, Mes džiaugiamės galėdami jums padėti!

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.Asmeninį apranga, sveiki atvykę į žemėlapį užsakymą, nuolat prekės, sveiki ilgalaikio bendradarbiavimo, greitas pristatymas.

Žymos: visą žvejybos marškinėliai, akių žvejybos marškinėliai, vyrai žvejybos liemenės, havajų žvejybos marškinėliai, žvejybos kamufliažas marškinėliai, matricos žvejybos marškinėliai, marškinėliai karinės žvejybos, parduodamas žvejybos marškinėliai, apsaugos žvejybos marškinėliai, koi žvejybos marškinėliai.

6 Vasaros viršūnes
Elemento Tipas topai
4 marškinėliai homme
Dizainas Žvejyba
Audinio Tipas Broadcloth
Specialios Paslaugos Dropshipping, Didmeninė Prekyba
Stilius Atsitiktinis
Viršūnės Tipas Tees
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Spausdinti
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas JUNVEVOOL
spalva balta juoda juoda geltona raudona
3 t marškinėliai vyrams
1 t-marškinėliai negabaritinių
Su gobtuvu No
Dydis XS S M L XL XXL XXXL
7 hip-hop marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
8 t-shirt vyras trumpas rankovės
5 t-shirt medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
2 Vyriški Drabužiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Medvilnės marškinėliai atsitiktinis juokingi žvejybos marškinėliai vyrams tėvo Diena Dovanos Tėvui, Juokingi Marškinėliai, negabaritinių vyriški drabužiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai