Ultragarso Gyvūnų Chaser Repeller Atstumiantis Katė, Šuo, Lapė Atgrasymo Lauko Naudoti Saulės Energija Varomas Scarer Atstumiantis Sodo

Nauja

€2.85

Aprašymas:

Funkcija:

Ultragarso Saulės Gyvūnų Repelentas (atstumia gyvačių, paukščių, elnių, usūrinių, pelių toli su ultragarso garso saugiai ir humanišku būdu.Ne, nepatogus cheminių medžiagų arba pesticidų, jokių spąstų, jokių negyvų gyvūnų organizmui.

Ultragarso bangų yra suaktyvinama, kai gyvūnas ar paukštis eina viduje PIR jutiklio diapazonas, tada, ultragarso garso banga bus, kad gyvūnų jaustis nepatogiai ir gyvūnai išnyks iš jūsų sodo.

Nekenksminga aplinkai.Saulės energijos gali imti built-in baterijos.Nereikia įkrauti jo bateriją arba prijungti bet kurį elektros lizdą.Tai taupo jūsų pinigus.

Atsparus VANDENIUI: Gyvūnų Repelentas, pagamintas iš anti-UV ir vandeniui medžiagos, jis tinka visoms oro sąlygoms.

Dėmesio:

Prietaisų yra įjungti judesio ir sujungti su ultras sonic garso, mirksi šviesos ir garso persekioti nenorimą, smulkių gyvūnų iš savo vietą.jei gyvūnas tiesiog likti vietoje ir ne perkelti, šis įrenginys nebūtų įjungtas, o ne apperant rezultatas.taigi, prašome nustatė maršrutą, kad katės, šunys, pelės, žiurkės, voverės būtų perkelti ar atsiras, tada prijungti arba įdiegti prietaisą ir bus puikiai atgrasyti juos.antra, prašome įjungti šį prietaisą, tada išmeta garso ir mirksi šviesos.jei ne, jums geriau, tai vieta, saulėtoje vietoje, už dieną arba rašykite mums.

Techniniai duomenys:

Vieneto svoris: 7.5 oz

Maitinimas: 3 AA tipo Ni-MH Baterijos

Energijos Suvartojimas: budėjimo 10 mAh, dirbančių 15 mAh

Ultragarso Dažnis: 25-61KHZ

Veikimo Plotas: 30 pėdų 2425 kvadratinių metrų

Pakuotė:

1*Ultragarsinį Kenkėjų Repeller

Žymos: scarer, super ultragarso šuo chaser, saulės energija varomas ultragarso gyvūnų chaser, saulės energija varomas gyvatė pelės kenkėjų graužikų repeller, paukščių atstumti, šuo scarer, stalas baltas, liukejin super ultragarso šuo chaser, katė scarer, paukščių kaliausė.

Parama Dropshipping,didmeninė prekyba
Vardinė Įtampa NĖRA
Veikimo Plotas 30 pėdų 2425 kvadratinių metrų
laivybos laikas Per 24 valandas
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
Ultragarso Dažnis 25-61KHZ
Kenkėjų Rūšis Hornets
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Ultragarso Gyvūnų Chaser Repeller Atstumiantis Katė, Šuo, Lapė Atgrasymo Lauko Naudoti Saulės Energija Varomas Scarer Atstumiantis Sodo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai