Nauji Karšto pardavimo Youpin Bcase TUP Magnetinio Absorbcijos, apkabos Turėtojas Suderinamumą Praktiškai Magnetinis pagrindas Mintiml Kabelinė Stotis

Nauja

€3.32

NEREIKIA PRIPRASTI PRIE NETVARKOS GYVENIMO!

Atsisveikinti su nepatogus kabeliai iš šio Mintiml Kabelinė Stotis su 3pcs Įrašus!Tai yra ypač skirtas padėti jums su tvarkinga ir tvarkingą gyvenamąją aplinką.

Nors mažas dydis, tai galingas ir praktiškas kasdieniam naudojimui!Tai yra universaliai tinka jokių laidų.Jis ateina su 3pcs magnetinės sagos pritvirtinti kabeliai daugiau tvirtai.Kabelio laikiklis naudojamas rinkti savo susivėlęs, kabeliai, daug erdvės taupymo!

Savybės:

Universalus - 3 x magnetinių sagčių su 3 dydžių skyles tinka labiausiai kabeliai, ausinės ir USB kabeliai, geras organizatorius jums.

Naujas Magnetiniai Dizainą, - U nique magnetinis turėtojas ir įrašą atskirti dizaino, jūs galite lengvai gauti kabelį, kai reikia ir išlaikyti, ji tvarkinga, kai reikia ne tik atsižvelgti į įrašą ne savininkas.

Greitas Montavimas - Tiesiog vieta, magnetinis pagrindas su 3M žala-nemokamai klijuojama ant lygaus paviršiaus, tokio kaip rašomieji stalai, tablečių, kitų baldų, arba mašinoje, ir įdėti magnetinės kabelis sagtys ant pjedestalo išlaikyti laidai tvarkingas ir netvarkingos.Lengva Naudoti - Tiesiog spustelėkite savo įkroviklis, laidai į magnetinių sagčių ir viskas.Geriausios vartotojo patirties išlaikyti kabeliai, tvarkinga ir vieta.Naudojimo Scenarijai: Ji galima naudoti įvairiose situacijose.Jūs galite įdėti ją ant staliukas, todėl jūs galite lengvai gauti savo laidą.Taip pat galite laikyti jį ant savo stalo ir išlaikyti savo darbo stalo, tvarkinga.Jūs netgi galite įdėti jį į savo automobilį, todėl jūs galite vairuoti saugiai, kai jūs už jį.Bet kokiu atveju, tai gali talpinti bet kur, kur jūs norite.Techniniai duomenys: Medžiaga: PVC.Dydis: 7.2 cm x 2cm x 0,5 cm (Pjedestalo).Spalvos: ŽALIA, RAUDONA, MĖLYNA, ŽALIA, JUODA RIEŠUTMEDŽIO, VYŠNIOS MEDIENOS.

Komplektą Sudaro: 1 x Derinys Bazę. 1 x Plokščią Kabelį Įrašą. 2 x Turo Apkaba.Pastabos: Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukas.

Žymos: tupe, odinis laikiklis apkaba, visatos raktas, įrašai kabelis 200, NITECORE TUP, daugkartinio naudojimo kabelis įrašus, kabelinės televizijos įrašus, silicio magnetinio įrašo, plastikinės lipnios kabelis įrašus, stendo vizuoti.

Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Naujas
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Nauji Karšto pardavimo Youpin Bcase TUP Magnetinio Absorbcijos, apkabos Turėtojas Suderinamumą Praktiškai Magnetinis pagrindas Mintiml Kabelinė Stotis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai