18650 pack 6Ah Įkraunamos Baterijos VAIZDO/Garsiakalbiai/Robotas/LampsSuperior kokybės, 3,7 V ličio baterija 6000mAh /6ah

Nauja

€7.66

Mes teikiame visų rūšių ličio baterija, mėginių apdorojimas, OEM, turite klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Labai ačiū!

Apie baterijos, realias galimybes!

Pastaba Pietų korėjos pirkėjai:

Visi korėjos adresas pavedimai turi būti pateikiami su anglų adresą ir savo asmeninius muitinės kodeksą, jei jūs neturite šio kodekso,Mes negalėsime apdoroti jūsų užsakymą.Būtinai palikite savo muitinės kodekso užsakymo formą, išlyginti savo paketą.Labai ačiū!

Vardinė įtampa: 3.7 v įvesties įtampa: 4.2 V Išėjimo įtampa: 3.7 V 4.2 V Baterijos talpa: 6000 mah Combinaiton:1S3P Iškrovimo srovė: 1.5 Iškrovimas išorinio skersmens dydis: (dydį galima pritaikyti pagal kliento reikalavimus) Su apsaugos grandinės: a įkrauti ir iškrauti, per srovės, trumpo jungimo apsauga, funkcijos ir kt Įpakavimas: mėlyna PVC Taikoma apimtis: visų tipų elektros modelio, elektriniai įrankiai, elektriniai žaislai privalumas naudojant ličio baterijos: 1 nedidelės apimties, lengvas, didelės talpos, aplinkos apsauga, nėra atminties efekto.2 yra galia nešiojamas elektroninis prietaisas pasirinkimas, bet labiau subtilus naudoti ličio baterija, prašome atkreipti dėmesį į šiuos klausimus.Naudoti bendrąją prasme: 1) turi būti apmokestinama taikant standartinį ličio baterijos kroviklis 4.2 V. 2 draudžia didelės srovės iškrova. 3 draudžia biudžeto įvykdymo patvirtinimo, bendra akumuliatoriaus įtampa turi būti ne mažesnis kaip 2,5 V. 4 draudžiamas išmontavimo, baterijos trumpojo jungimo

Garantinis aptarnavimas informacija:

Transportas:

Kai užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir apmokėti užsakymą, taip pat siuntimo išlaidas.Paprastai, mes išsiųsti prekes iš karto, kai mokėjimo pabaigos.

Dėl įvairių muitinės kartus skirtingose šalyse / regionuose, mes negali garantuoti, pristatymo laikas visoms tarptautinės prekių, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visas kitas muitinės mokesčiai ir tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, kai jos importuojamos į savo šalį / teritoriją.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami po pristatymo.Mes ne grąžinti krovinių atsisakė prekių.

Mes neturime turėti jokių muitų, importo muitai.Siuntimo išlaidas nėra jokių importo muitų, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Mes suprantame, kad esate susirūpinęs dėl papildomos išlaidos jūsų projektas gali patirti.Remiantis ankstesne patirtimi.

Dažnai užduodami klausimai:

1. Ar mano produktas sekimo numerį?

Taip, mes siųsti sekimo numerį kiekvienam užsakymui, kad ateina su jūsų užsakymą.Galite patikrinti krovinio būklę, atitinkančią interneto svetainę.

2. Produktas tas pats, kaip paveikslėlyje?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šių nuotraukų save.

Aš esu prekybininkas.Noriu pirkti daug dalykų.Kokia didmeninė kaina?

Sveiki, dėkojame už jūsų užklausą, jei norite pirkti didesnį kiekį, prašome palikti mums žinutę, pasiūlysime jums palankiausia kainą, ačiū!

4. Garantinis laikotarpis: vieneri metai sėkmingos pristatymo datą

5. Vandens, ardymas, keitimas, nesugebėjimas naudoti tinkamo įkroviklio, trumpo jungimo, gedimas, dėl asmeninių priežasčių ir pan.nėra taikoma garantija.

6. Garantija tvarkymo metodas: Paprastai, ji bus išsiųsti atsarginės dalys pirkėjui pakeitimo.Pirkėjas taip pat gali pasirinkti, kad produktas buvo išsiųstas į pardavėją remonto, o pirkėjas prisiima visas transportavimo išlaidas, įskaitant krovinių po pardavėjas turi išsiųsti ją pirkėjui.

Žymos: 3, 7 v baterija 6000mah, kasetė shimano ultegra, 18650 dalių pakuotėje, 18650 6000mah, bl1860, mi automobilių robotas, baterija mn, 18650 baterija recharg, 18650 ličio baterija, 12v baterijos vaizdo.

Nominalus Galingumas 6000mAh
Prekės Pavadinimas Laudation
Dydis 65*25*70mm
Įtampa 3.7V
Modelio Numeris 3.7V6000mah
Sertifikavimo ROHS
Prašymas Garsiakalbiai/Robotas/Lempos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Li-ion
Svoris 0.25kg

Parašykite savo atsiliepimą!

18650 pack 6Ah Įkraunamos Baterijos VAIZDO/Garsiakalbiai/Robotas/LampsSuperior kokybės, 3,7 V ličio baterija 6000mAh /6ah

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai