DUOMENŲ VARLĖ Nešiojamų Wireless Keyboard", skirtą "IOS", "Android 2.4 G Mini Klaviatūros, Pelės Rinkinys, Skirtas" Mac " /Notebook/TV Box/VNT Raštinės Reikmenys

Nauja

€11.22

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties!Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Laidinio USB Vibracijos Gamepad

Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!

Pastaba :

Šis produktas turi dvi galimybes: su ir be pelės.Jei norite, pelės ir klaviatūros rinkinys kartu , prašome pasirinkti klaviatūros nustatyti parinktį, prašome patikrinti jį užsakant, ačiū.

Klaviatūros lipdukas dovana !

Sveiki, mieli draugai!Mes esame labai laimingi, kad jūs galite pasirinkti savo produktus.Dėkojame, pripažįstant mūsų prekės ženklą ir paramą mūsų produktus.jei galite pateikti užsakymą, suteiksime klaviatūros lipdukas kaip dovaną!bet kalba lipduko nepalaiko nuorodą , ačiū jums už jūsų paramą ir supratimą !Pastaba: Tai tik lipdukas, klaviatūros, o ne kalbos klaviatūra.

Belaidė Klaviatūra

Stabili 2.4 G bevielio ryšio technologija, patikimas belaidžio ryšio sąsaja , belaidis ryšys gali būti realizuotas per veiksmingą spektro , užtikrinant mažiau interfence ir mažesnis latency, leiskite mums mokytis ir dirbti sklandžiau!

Taikymo sritis

Suderinama su kelis įrenginius : Kompiuteris, Nešiojamas kompiuteris, PC, All-in-one PC , TV Box ir t.t .Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas !

Ultra-plonas klavišus , patogiai valdyti

Ultra-plonas dizainas stilingas klaviatūra leidžia jūsų darbalaukio vietos daugiau specialių, klaviatūros ir pelės yra tyliai projektuojamas, ir nėra daug triukšmo naudoti, tinka dirbti namuose.Gerinti malonu dirbti.

Ultra-plonas dizainas 5.3 MM

Klaviatūra yra itin plona , plona dalis yra tik 5,3 MM , Tai lengva atlikti, Spręsti bendrovės laikinai susitikimas ir nerimauti dėl bėdų, jei esate verslo kelionę .

Žirkliniai pėdų struktūra

Vienodos jėgos, sklandžiai, paspaudus, patogiai jaustis, 2.5-3MM paspaudimo rašyti yra ne pavargę , sukelti atoveiksmio greitai, 40 kartų ilgaamžiškumas !

Baterijos indikatorius

Mažas voirage aiarm rodiklis vis primena, pakeiskite bateriją -Keli auto ramybės funkciją, upplug imtuvas ar išjungti, pelės iš karto patenka į miega, sutaupyti daugiau energijos -Žmogaus orientuotas dizainas, didinant serijos multimedijos klavišus .

Su USB imtuvą , nebijo prarasti

Atidarykite galinį dangtelį su klaviatūra, baterija ir USB imtuvas yra viduje.Nebijo prarasti ! Anti-trukdymo USB sąsają su USB imtuvas, plug and play, paprasta ir greita !Mažos galios ir srovės sunaudojimo dizaino, todėl naudojamos baterijos ilgesnis .PS: kai transporto priežasčių, mes neįtraukė baterija, prašome suprasti .

Rėmimo derinys nuorodos

Produkto paranmeters

Trijų spalvų rinktis

DUK

Q: ar tai klaviatūra nustatyta?

A: Tai yra klaviatūros rinkinys, bet ir atskirą klaviatūrą.Jei jūs norite nustatyti, prašome pasirinkti klaviatūros nustatyti parinktį, prašome tai patikrinti, kai jūs esate, kad ji, ačiū.

Q: Kodėl nesu gavusi kalba aš noriu?

A: originalo kalba ši klaviatūra yra anglų.Mes išsiuntėme nemokamai lipdukas naudoti.Jeigu jūs norite kitos kalbos, prašome pasirinkti norimą parinktį, kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Q: Kodėl ne aš gauti USB imtuvą?

A: Jei jus, kad klaviatūrą, atidarykite klaviatūrą, akumuliatoriaus dangtelį ir į USB imtuvas yra viduje.

Q: ar galiu tai padaryti greitai?

A: žinoma, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti ePacket ar www.levandu-kalnelis.lt standartinis pristatymas būdais, arba galite pasirinkti rusijos vieta/ispanų vietą, tai yra gerai!Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4K Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Build-1400+ Žaidimai NE.Svarbiausias dalykas yra tai, kad mes atneš daugiau naudos mūsų draugai Rusijoje.Mes turime atskirai pridėta 500+ rusų žaidimas tf kortelę! !Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Paramos Oficialus App Žaidimas

DUOMENŲ VARLĖ gamepad yra "Bluetooth", prijungtą prie darbo režimo.Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ.Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".

Žymos: mac makiažas, mini pc langas 10, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, priedų varlė, lipdukas uk, notepad, data varlė, teclados mecanicos, belaidės pelės.

Darbinis Atstumas 10 m
Funkcija 5 Belaidė Klaviatūra Pelės Rinkinys
Kalbos UK
Veikimo Stilius Capacitive
Pritaikymas AK, Andriod TV Box, Smart TV , Nešiojamas kompiuteris ,Kompiuteris,All-in-One PC
Stilius STANDARTAS
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris ZXX1023JP
Funkcija 6 "bluetooth" klaviatūra, pelė combo
4 funkcija Nešiojamas Nešiojamojo KOMPIUTERIO, Stalinio Kompiuterio klaviatūroje
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Sąsajos Tipas USB
Funkcija 2.4 G Mini Klaviatūros, Pelės Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 7 IOS Android, Win 7 8 10
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
3 funkcija Ultra slim belaidė klaviatūra
Klaviatūros dydis 285.3 x 133 x 18 mm
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Taikoma objektas Namų Biuras
Klaviatūra Standard 78 Klavišai
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Optinė Rezoliucija 1000 DPI
2 funkcija 2.4 G Mini Klaviatūros, Pelės Rinkinys
Funkcija 1 2.4 G Bevielės klaviatūros, pelės

Parašykite savo atsiliepimą!

DUOMENŲ VARLĖ Nešiojamų Wireless Keyboard", skirtą "IOS", "Android 2.4 G Mini Klaviatūros, Pelės Rinkinys, Skirtas" Mac " /Notebook/TV Box/VNT Raštinės Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai