Nešiojamų Mini GPS Seklys Automobilių 2G Transporto Seklys GPS Locator 1500mAh Vandeniui Magnetas Balso Stebėti Nemokamai Web APP " PK TK905 GPS

Nauja

€28.22

Prašymas

Įvairias programas, kad savo gyvenimą taikiai

Prašome pranešimas

Šios šalys jau baigė 2G tinklas: Australija, Japonija, Kinija, Taivanis, Sourth korėja, Singapūras, Kanada, Naujoji Zelandija, prašome užsisakyti mūsų 3G versija GPS Tracker

Įmontuotas Galingas Magnetas

Nemokamas montavimas.Leidžia lankstus montavimas dėl transporto priemonės ar turto.

Built-in 3.7 V, 1500 mah Li-ion Baterijos

Ilgai veikiant Budėjimo režimu, iki 25 dienų. 4-6 dienų darbo laiką.Priklauso nuo darbo režimas ir nustatyti intervalo laikas, galite nustatyti.Nereikia krauti kasdien.Kai baterija mažiau kaip 10%, Tai bus siųsti SMS pranešimus kapitono kontaktus.

Atsparus vandeniui IP65

Neperšlampama medžiaga, pridėtinės tankus dizaino ir labai atsparus vandeniui ir dulkėms, jis galėtų išvengti lietaus ir purvo.Ji taip pat užkerta kelią bet bloga aplinka.Jis tinka naudoti lauko sąlygomis.

Realiuoju laiku

Jums bus galima realiuoju laiku stebėti tikslinės google maps lengvai, bet kur ir bet kada.

GPS+LBS Dual Padėties nustatymo Būdai

Šis trackeris palaiko GPS ir LBS Dual padėties nustatymo būdų.Ne nerimauti viduje sekimo ar GPS signalo aklas srityje stebėjimo.

Istorija Maršruto Peržiūra

Tracker gali padėti jums įrašyti istorija maršruto savo automobilio, 6 mėnesius nuo paramos labiausiai.

Balso Stebėti

Jums gali nuotoliniu būdu stebėti balso aplink prietaisą, viskas pagal jūsų akis. (Siųsti SMS Komanda : monitor123456)

Apžvalga

Šis mini atsparus vandeniui gps tracker tkstar AP913 yra 2 g/GSM gps tracker, kad darbai pagal galiojančius 2 g GSM / GPRS tinkluose bei gps palydovų, jis gali rasti ir stebėti bet tikslus nuotoliniu būdu, SMS žinute, mobile app " ir " sekimo internete, be jokių apribojimų atstumo!Ji priima pažangiausių gps technologijoms ir LBS dual padėties.Be to, su įmontuotas galingas magnetas, ji gali būti įdiegta labai lengvai ir sandariai ant automobilių, sunkvežimių ir jokio tikslo su metalo sąsaja.Be to, šis trackeris AP913 yra pilnai gps tracker, kurios yra skirtos įvairioms transporto sekimo programos.Tai patvirtina neprivaloma standus laidinio automobilinis įkroviklis, kuris suteikia nenutrūkstamą išorinio maitinimo.Built-in gps imtuvas turi puikų jautrumą ir greitai laikas pirmą išspręsti.Savo quad-band gprs / GSM posistemio palaiko 850/900/1800/1900 MHz leidžia TK105A buvimo vietą, tikrinama realiu laiku, arba nuolat stebi vidaus serverio ir mobiliųjų įrenginių visame Pasaulyje !Sistemos integracija yra paprasta, kaip visa dokumentacija pateikiama gprs-link protokolą.Į Gprs ryšio protocolSupports įvairias ataskaitas, įskaitant skubios pagalbos tarnybas), geo-įsiurbimo sienos kirtimo, senkančios baterijos, perkusija, signalizacijos ir planuojamų gps padėtį.

Svarbi Pastaba:

* Šis prietaisas tiesiog gali dirbti su 2G GSM tinklo, ir šį punktą nebus įtraukti Sim Kortelės,prašome nusipirkti ją iš savo vietos. * Prašome įsitikinti, GSM SIM kortele galima skambinti, siųsti žinutes, GPRS tinkle * Prašome įsitikinti, GSM SIM kortelė turi pakankamai pusiausvyrą. * Prašome įsitikinti, GSM kortelės, pradėjo skambinti ID rodymo funkcija ir išjungti skambučio perdavimo. * Prašome įrašyti GSM SIM kortelę į įrenginį, teisingai. * Prašome naudoti Nano SIM kortelę, tracker, ne Micro SIM ar įprastos SIM

Pakavimo sąrašas

1 * AP913 Pagrindinis įrenginys 1 * USB Įkrovimo Kabelis 1 * Naudotojo Vadovas 1 * Originali Dėžutė 1 * Automobilinis Kroviklis (Nebūtina) (Nėra Sim Kortele ir SD Kortelės komplekte)

Žymos: gp tracker, tk905, mini gps locator mini, tkstar, šuo tracker, tracker, gps traker, tk905b, magnetas gps tracker, ios gps tracker.

Įtampa 12V
Modelio Pavadinimas TK913 Mini GPS Seklys
Grupė 850/900/1800/1900Mhz
Galia 1W-2W
Svoris 58g
Baterija Mokamas), 3,7 V 1500 mah Li-ion Baterijos
Privalumas Lengva įdiegti
Gps Modulis Taip
Speciali Funkcija Atsparus vandeniui
Web&APP Stebėjimo Programinė įranga "iOS" ir "Android" yra; Gyvavimo Laikas Nemokama!
Atsparus vandeniui IP65
GPS Jautrumas -159dBm
Tinklas 2G GSM/GPRS
Prekės Pavadinimas AUTOPMALL
Garantija vienerių metų
Elemento Dydis 55 x 36 x 21mm (1,8" x 1.18" x 0.69")
Ekrano Dydis Nėra Ekranas
Budėjimo Laikas 25 dienų
GPS tipas GPS Tracker
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Dydis Portable Mini
GPS Geografinė Vieta Europa

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamų Mini GPS Seklys Automobilių 2G Transporto Seklys GPS Locator 1500mAh Vandeniui Magnetas Balso Stebėti Nemokamai Web APP " PK TK905 GPS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai