Kolonėlė Ne-Bounce Krūties Paramos Grupė Fitneso Mokymo, Sporto Krūtinės Įvyniojimas Diržo Sporto Liemenėlė Sporto Naujausias Aksesuaras

Nauja

€4.03

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Pageidavimų Sąrašą,Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Funkcijos: 1. Visiškai veiksmingai sumažinti vertikalus ir horizontalus judėjimas, traumos ir skausmai, palyginti su sporto liemenėlės.Ji specialiai sukurta mažo, vidutinio ir didelio intensyvumo pratimai. 2. Uždirbti savo spurs srityje po op krūties chirurgija/papildymui atkūrimo. 3. Pateikti suspaudimo chirurginio plotas po krūtų pakėlimo operacijos, krūtų rekonstrukcijos, krūtų mažinimas, ir krūtų implantus. 4. Puikiai tinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms mamytėms taip pat apsaugo tavo trapius ir keičiasi krūtys. 5. Minkštesnė pralaidžios orui medžiagos, patogiau, kuriems labai tvirtas audinys, kuris yra lengvas, greitai džiūstantys ir chafe-nemokamai. 6. Siūlome maloniau sporto patirtį.Nešioti jį su savo t-shirt, liemenėlė ar slaugos liemenėlė už papildomą komfortą ir palaiko. 7. Reguliuojamas dizaino, itin lengva pasiimti savo tinkamo dydžio ir mėgautis puikiai tinka.Techniniai duomenys: Medžiaga:Medvilnė Sezonas:Pavasaris,vasara,ruduo,žiema Spalva:Mėlyna Dydis:S/X/L/XL Lytis:Moteris Funkcija:Reguliuojamas Tinka:Joga,bėgimas,sporto,treniruoklių salė,įstaigos pastatas,dviračių dydžių lentelė: Dydis------------S-----------M------------L-------------XL Ilgis--------72cm-------78cm--------84cm--------90cm Viršutinės krūtinė---81-92cm---90-101cm---99-115cm---108cm-119cm Pakuotė: 1x Krūties Paramos Grupė(opp maišelis)

Žymos: liemenėlė sporto rėmimo, krūtimi maitinančios motinos paramos, krūties paramos intervalai, liemenėlė poveikis, liemenėlė didelio poveikio, ekrano užsklandą krūties parama, didelio poveikio, liemenėlė prakaito, liemenėlė visišką paramą, krūties suspaudimo grupė.

Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Modelio Numeris Kita
Medžiaga Medvilnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Kolonėlė Ne-Bounce Krūties Paramos Grupė Fitneso Mokymo, Sporto Krūtinės Įvyniojimas Diržo Sporto Liemenėlė Sporto Naujausias Aksesuaras

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai