Užsakymą Sukurti savo dizainą 3D Sublimacijos Spausdinimo Pieno Šilko Fitneso Treniruotės Apkarpyti Viršūnes Liemenė

Nauja

€12.48

Medžiaga jogos liemenė yra pieno šilko,labai patogus medžiaga moterų.Ji yra plokščia matavimai ,bet medžiaga labai elastinga, gali būti pratęstas į maždaug 2-3 cm .

Mes priimame, pagaminti pagal užsakymą, joga liemenė , jums reikia pasiūlyti mums didelės raiškos nuotraukas, jei norite turėti geresnį poveikį, spausdinimas.Mes užsakymą pagaminti pagal jūsų užklausą .

Dydžių lentelė, CM.

1. Priekiniai ir atgal spausdinti.Mes neturime kiekis reikalavimas gamybos,mes priimame bet kokį kiekį,tai yra didelis privalumas, verslininkų, kurie nori turėti savo dizaino.Kaip ilgai, kaip jūs norite turėti savo dizaino savo drabužių liniją, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos,mes esame visada pasiruošę jums. 2. Mūsų gamybos greitis yra labai greitai, mažiau nei 5 dienas.Daugiau jūsų užsakymą, geriau kainą! 3. Mes teikiame lašas laivybos paslaugas visiems (perpardavėjai, wholsalers ir kt.)... 4. Jei užsisakote daugiau nei 8 vnt, mes galime pasiūlyti nemokamai greitai, express pristatymas, tokių kaip DHL. 5. Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo.

Žymos: afrikos pasėlių, akių berankovė liemenė, į viršų, liemenėlė viršų, atsitiktinis korsetas viršų, gumi rinkinys, custom viršų, šilko top moterims, custom print marškinėlius, dubuo cutter.

Lytis MOTERIS
Viršūnės Tipas Tankų
Audinio Tipas Broadcloth
Drabužių Ilgis Trumpas
Apdaila NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Animacinių filmų
Elemento Tipas topai

Parašykite savo atsiliepimą!

Užsakymą Sukurti savo dizainą 3D Sublimacijos Spausdinimo Pieno Šilko Fitneso Treniruotės Apkarpyti Viršūnes Liemenė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai