Magnetinis Duomenų Kabelis Trys viename " Mobiliųjų Telefonų Kroviklį Patarimas Magnetinio Stiprus 3-in-1 Ištraukiama Magnetinis Duomenų Kabelis

Nauja

€6.14

Kulka Taškų:

1、Patogu Naudoti: Šis įkroviklis yra 3 kištukai visi mobiliojo ryšio telefonai.Vietoj vykdyti ilgai, susukti laidą, jūs galite įdėti ją į kišenę ir įkraukite prietaisą.

2、Magnetinis Lipdukas: Pridėti plytelę į automobilį ir prijunkite duomenų kabelį langelį, kad automobilis lengva naudoti automobilyje.

3、Greitas Krovimas: Greito duomenų perdavimo ir įkrovimo greitis.Tipiškas išmanusis telefonas suteikia pilnas įkrovimas per valandą.

4、Nėra Lengva Lost: Kai įkrovimas baigtas, įkrovimo vadovas gali būti pateiktas griovelį, kuris yra ne lengva prarasti ir gali būti lengvai naudojamas be problemų.

5、Multi-funkcinė: Ji yra taip pat teleskopinė stovo, kuris gali būti naudojamas kaip stovas nemokamai savo rankas, kai medynas yra pratęstas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Magnetinis Diržas Laikiklis Teleskopinis Duomenų Kabelis

Medžiaga: inžinerijos plastiko

Pakuotės: atminties kortelė

Svoris: apie 77g

Spalva: juoda šilko raudona

Gaminio dydis: apie 6*6*2cm/2.36*2.36*0.79 į

Pakuotės dydis: apie 15*9.5*3.2 cm/5.91*3.74*1.26 į

Įvesties standartas: DC5V-24A

Išėjimo standartas: DC5V-24A

Taikytinos modeliai: "Apple" / "Android" / Tipas-C

Linijos ilgis: apie 1m/3.28 ft

Pakavimo Sąrašas:

1*Magnetinis duomenų kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: kabelis usb huawei 30, 12v 120w įkroviklis, c usb, 3in1 greitas duomenų kabelis, patarimas c su usb, baseuz 120w įkroviklis, vivo 120w įkroviklis, kabelio cafel, 3in1 mokestis duomenų kabelis, 3in1 duomenų kabelis hoco.

Taikyti Greitas Mokestis Protokolai USB PD
Prekės Pavadinimas Rondaful
GaN Taip
Išvesties Sąsaja USB
Maks. Išėjimo Galia 120w
Kokybės Sertifikavimo ce

Parašykite savo atsiliepimą!

Magnetinis Duomenų Kabelis Trys viename " Mobiliųjų Telefonų Kroviklį Patarimas Magnetinio Stiprus 3-in-1 Ištraukiama Magnetinis Duomenų Kabelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai