Alishow Juosta Remy Žmogaus Plaukų priauginimas Dvigubo Tempimo Plaukai Tiesūs Nematomas Odos Ataudų PU Juostos Apie Plaukų Plėtinių

Nauja

€12.06

Juosta žmogaus plaukų priauginimas yra daugkartinio naudojimo vientisas, plaukų priauginimas, kurios yra preliminarūs šeimininku ir padarė formb aukštis 100% žmogaus plaukų nereikia klijų ant galvos odos.ne garbanojimo,kasytės,apkabos,arba nepatogus šalinimas.lengva taikyti jokių priemonių, reikalingų.

Secret Garden

Klientų Parodyti

Tegul Jūsų Grožis Spindi Daugiau Nei Alishow

Plaukų Ilgis

Kaip nešioti

A. Atskirtas jūsų plaukų horizontaliai, šiek tiek virš ausies, B. įsitikinkite, Kad skyrius buvo salected C. Imtis vienas gabalas Alishow remy juosta plaukų priauginimas ir žievelės juostelės dangtelį D. Naudokite šukas trought juostos zonos ir įsitikinkite, kad ji yra plokščia E. Imtis antra Alishow juosta plaukų gabalas juostos ir paspauskite jį tvirtai į seniūnijas pagal vienetų F. Taikyti spaudimą su pirštu 5-10s užtikrinti turėti

Kaip rūpintis

1.Galite naudoti šilto arba šalto vandens, 2.Naudoti šampūnas (Profix Alyvuogių Aliejus, šampūnas, skirtas nerijos) ir hairbrush atidžiai.Detangle plaukų ir švelniai plovimo.netrinkite arba tvist plaukų. 3.Naudoti kondicionierius. 4. Po plovimo, atsargiai šepečiu, plaukai Niekada pradėti anksčiau ar artimųjų, kurie galėtų pakenkti plaukams ir sukelti plaukų padalijimas. 5. Ištrink iš vandens perteklių su rankšluosčiu ir leiskite plaukams natūraliai.saugokite nuo saulės,Tik šalto nusausinami išvengti išsausėjimo plaukų. 6. Negalima miegoti ant drėgnų plaukų.

Proga

Gražių plaukų gali patenkinti bet kokia proga,prašome mėgautis savo grožį!

Atsiliepimai

Mieli draugai, jei jums patinka mūsų plaukų ir patenkinti mūsų paslaugos ir pristatymas, prašome suteikti mums visas 5 žvaigždutes teigiamų atsiliepimų.Jei tai patogu, mes tikimės pamatyti savo gražių nuotraukų su savo atsiliepimą.Būsime labai dėkingi!

Jei nesate patenkintas

Jei nesate patenkintas su plaukais po to, kai jūs jį gauti, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau, prieš išvykdami į jav neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, kol jūs patenkinti.Prašome pasitikėjimą mes padarysime tai geriau ir geriau.

Coustomer Paslaugos

1.Paprastai,mes išsiųsime per 24-48 valandas po visą mokėjimo muitinėje. 2.DHL NEREIKIA priimti PO.Dėžutė.Adresas, Prašome Užtikrinti, kad Jūsų Adresas Yra Teisingas, be Po.Dėžutė.jei pasirinksite pristatymas iš Kinijos.Be to, pakeitus Adresą po Sklypas kairėje Gamykla Bus Sukelti Papildomų Mokesčių, Kurie Turėtų gimti pagal Pirkėjo.

Prekės Ženklo Istorija

Alishow gimė 2008 m. Xuchang Kinijos Henan su 10 metų patirtį, Alishow - plaukų Prekės ženklą ir yra skirta klientams siūlo Grožio geriausias plaukų produktų ir patogus apsipirkimas ,AliShow paslaugas teikia žmonės, kurie myli grožį ir madą.pagal daugybę pagyrimų ir palaikymo,AliShow bus sukurti kaina ective pirmaujančių visus mūsų energijos

DUK

Q: Kas yra Remy Plaukų?

A: Remy Plaukai yra laikoma aukščiausios kokybės žmogaus plaukus, nes odeles yra nepaliestas, o ne atėmė, kaip ir dauguma kitų, ne Remy plaukų priauginimas.Išsaugoti plaukus' odeles ir suderinti juos vienakryptis mados sukuria plėtiniai, kad yra visiškai natūralus išvaizdą.Šis procesas užtikrina, kad plaukai išlieka super minkštas, blizgus, šilkinis ir visiškai raizginys-nemokamas per visą jos naudojimo laiką.Remy plaukai yra lygesnė, shinier, ir sveikiau išvaizda, nei reguliariai žmogaus plaukų.

Q: ar jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A: Gydyti plaukus, kaip jei ji yra jūsų pačių.Naudoti plokščias geležies/ tiesinimo priemonė arba žnyplės, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, kaip jums galėtų sausų plaukų ir jis nebus paskutinis, kaip ilgai.

Q: ar galiu wash & išdžiovinti plaukų plėtinių?

A: Jūs galite plauti juos, kaip jūs savo.Šampūnas ir kondicionierius.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites, nes plaukai yra ne prie jūsų galvos oda, ji yra ne gauti aliejų, jis turėtų būti.Naudojant valymo/plaukų kaukė reikės plauti savo plėtinius per daug, maždaug kas 3 savaites.Plėtiniai gali būti smūgis-dryed dėl žemas parametras, bet tai nėra rekomenduojama tai daryti pernelyg dažnai.Tai geriausia tegul jūsų plaukai priauginimui išdžiūti natūraliai po plovimo juos.

Q: Kodėl mano plaukai priauginimui gauti raizginys?

A: Jūsų Plaukų Plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q. Ką tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

A: laikyti tai plaukai kaip jei ji buvo savo plaukų.Naudoti geros kokybės šampūnas ir balzamas produktus.Balzamas savo plaukų yra labai svarbu, kad ji minkšta ir lengvai valdomas, taigi naudoti palikti kondicionieriai.Taip pat galite naudoti produktų, pavyzdžiui, želė, plaukų lakas saugo garbanos, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti šiuos produktus naudoti ilgą laiką.

Žymos: pratęsimo plaukų juosta, kaklaraištis žmogaus odos, la plaukų priauginimas, posh babe plaukų, mergelės vandens banga, ugeat plaukų juosta, 1 ataudų plaukų, plėtiniai kia, paprasta nematomas plaukų, didmeninė odos ataudų plaukų priauginimas.

Plaukų Klasės Remy Plaukai
Medžiaga Remy Human Hair
18inch 40g
12inch 25g
Kiekis 20 vnt/pak
Vieneto Svoris 2,5 g/vnt
Plaukų ilgis 16inch 18inch 20inch 22inch 24inch
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Stiaight plaukų
Prekės Pavadinimas alishow
20inch 50g
14inch 16inch 30g
Modelio Numeris Juosta Žmogaus Plaukų Priauginimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Alishow Juosta Remy Žmogaus Plaukų priauginimas Dvigubo Tempimo Plaukai Tiesūs Nematomas Odos Ataudų PU Juostos Apie Plaukų Plėtinių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai