4 Pin RGB RGBW ilgiklis Female Jungtis 1 iki 4 Splitter Kabelis RGB LED Šviesos Juostelės

Nauja

€2.17

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Aprašymas: * 1. Medžiaga: ABS * 2. Spalva: juoda, balta * 3. Naudojimo būdai: Naudojamas prijungti kelis RGB šviesos juostelėmis pats valdytojas.Pakavimo sąrašas: Splitter cable * 1 Funkcija renginiai: * 1. 1 iki 4 jungiamieji kabeliai yra skirti 5050/3528 RGB LED juostelės. * 2. Vienas galas yra prijungtas prie LED RGB valdiklis, o kitas galas prijungtas prie 4 LED RGB šviesos barai. * 3. Šis DC maitinimo adapteris kabelio skyla vieną galios signalą į keturis, leidžia jums prijungti 4 spalvos-keitimas RGB LED juostelės, prie vieno valdiklio. * 4. Taupo laiką ir yra lengva naudoti-paprastai lengvai prijungti RGB spalvų 3528/5050 šviesos juostos be litavimo. * 5. Bendras ilgis 30 cm.Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: led juostelės kabelis jungtis 4pin, argb splitter, aklas laido, elektros jungtis jungtis, jungtis viela, rgb jungtis ly, led rgb juostos, sagė pin, dvi rgb kabelis, analoginis rgbw led juostos.

Sertifikavimo CE
Įtampa 24V
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DJ200002

Parašykite savo atsiliepimą!

4 Pin RGB RGBW ilgiklis Female Jungtis 1 iki 4 Splitter Kabelis RGB LED Šviesos Juostelės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai