SEXYWG Neopreno Juosmens Treneris Diržas Moterų Kūno Shaper Riebalų Deginimas Lieknėjimo Diržo Svorio Pilvą Kontrolės Juosmens Cincher

Nauja

€5.43

Aprašymas:

1.80% Neopreno + 20% Nailonas Latekso.Atnaujintas premium 3 sluoksnių audinys:daugiau prakaito svorio ir sumažinti juosmens iki 3 cm iš karto.Threr nėra užtrauktukas kabliai , ji suteikia griežta tilptų aplink savo juosmens ir pasiekiamas ilgalaikis juosmens mokymo poveikį.

2. Pagaminti iš kokybės neopreno, kuri gamina didesnis suspaudimo todėl daugiau prakaitavimas, prakaitas iš kenksmingų riebalų.Vidiniai sluoksniai padidinti kūno temperatūrą, todėl daugiau prakaito, tuo tarpu išorinis sluoksnis yra labai absorbentas.Prakaitas dėl viduje, o likti sausas išorėje.

3. Su tvirtos medžiagos, kad būtų lengva įdėti ir kilimo; siūlyti lankstaus prisitaikymo aplink juosmens, juosmens mokymo ir pilvą kontrolę;

4. Padėti slėpti pilvo bumbulas,deginti pilvo riebalų greitai, sumažinti pilvo ir juosmens.Dėvėti shaper pagal turėsite stangresnė kūno figūra,labiau pasitikintys būti prakaitavimą visą dieną.išlaiko kūną šiltą šaltomis dienomis.Padidinti prakaitavimą,leidžia organizmui prakaito iš toksinų.

5. Gali būti dėvimi po ar virš jūsų reguliariai marškinėliai.Gali nešioti jį sporto salėje, bėgioti,žaisti, kamuoliai, dviračiai,stolcen,ir net pažinčių padaryti jums prakaitas kaip crazy ir padidinti savo treniruotės pasiekti savo svorio tikslų.Prakaito didinti šilumos vest sustiprina prakaitavimą savo pagrindinę daugiau nei reguliariai treniruoklių salė-drabužių krūvio metu.Labai Platus dydžių Diapazonas savo geresnis pasirinkimas.

Pakuotė: 1 vnt juosmens treneris diržo.

Dydžių Lentelė:

DYDIS

Tinka Juosmens

Aukštis

---

colių

cm

priekiniai

atgal

S

26.0-27.6

66-70

31cm

28cm

M

28.0-29.5

71-75

31cm

28cm

L

29.9-31.5

76-80

31cm

28cm

XL

31.9-33.5

81-85

31cm

28cm

XXL

33.9-35.4

86-90

31cm

28cm

XXXL

Dabartinių 35.8-37.4

91-95

31cm

28cm

Modelis Rodo:

Atsiliepimai:

Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad paslauga jums per 24 valandas.

Vežimą:

1.Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

2.Stebėjimo informaciją pls paieška www.17track.com ( Gal ir daugiau nei 30 darbo dienų.Plz būti paciento atvykimo arba rašykite mums ne vieną kartą! )

Grįžti/Grąžinimo Politika

Jei jaučiatės nusivylęs prekės gavote, prašome pranešti mums per 7 dieną.

Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti,prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Paslaugos:

1.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad paslauga jums per 24 valandas .

2.Laivybos prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.Grįžti Jei jaučiatės nusivylęs prekės gavote, prašome pranešti mums per 7 dieną.

3.Wholeseller Už didmeninės prekybos, Mes siūlome nuolaida arba nemokamai express pristatymas dauguma šalies DHL Platintoją perpardavėjas, mes galime pasiūlyti LAŠAS LAIVYBOS savo klientui tiesiogiai, be jokių mūsų parduotuvėje informaciją.

4.Paslaugų rašykite man per pranešimą, jei jūs turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsako jumis per 24 valandas Pranešimas bus atsakyti per 24 val. ( savaitgalis nepridedami).

Žymos: garsaus juosmens treneris, prakaito viršų, derliaus juosmens treneris, mankštos juosta, dydžio juosmens treneris, bh sportas, pirtis liemenė, neopren moterims, juosmens treneris sa, palaidinė sportui.

Prekės Pavadinimas sexywg
Kontrolės Lygis Vidutinis
Seksualinio Pobūdžio No
Lieknėjimo diržas Funkcija HOT SPA,Prakaito Sauna,svorio kritimas,pilvo, juosmens treneris,lieknėjimo, riebalų dega
Lieknėjimo diržas Tipai neopreno juosmens treneris,juosmens shaper,kūno skustukai
Lieknėjimo diržas tinka Occassion Moterų fitneso treniruotės joga, šokiai dviračių veikia salė, bėgimo sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila NĖRA
Lieknėjimo diržas Dydis S, M, L, XL, XXL, 3XL
Lieknėjimo diržas funkcija Naudokite neopreno prakaitavimas medžiaga
Lieknėjimo diržas Kilmės Vieta Shenzhen,Kinija(Žemyninė),100% naujas atvykimo,aukštos kokybės,super tampri
Lieknėjimo diržas Tinka Grupės Moterų, mergaičių Panele po Gimdymo Sporto Treniruotės Kūno Shaper Pilvą Korsetas
Storis STANDARTAS
Medžiaga Neopreno
Nepadori Nuotrauka No
Shapewear Juosmens Cinchers
Modelio Numeris SF043
Lieknėjimo diržas Medžiaga 80% Neopreno + 20% Nailonas Latekso,
Audinio Tipas Broadcloth
Lieknėjimo diržas Spalva Juoda
Lieknėjimo diržas Pavadinimas Moterų Neopreno Lieknėjimo Diržas juosmens cincher treneris

Parašykite savo atsiliepimą!

SEXYWG Neopreno Juosmens Treneris Diržas Moterų Kūno Shaper Riebalų Deginimas Lieknėjimo Diržo Svorio Pilvą Kontrolės Juosmens Cincher

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai