Avikailio Suede Pirštinės Moterų Odos Juodas Aksominis Pamušalas Mados Vertus Remontas, Nauja Rudens ir Žiemos Šiluma Lauko Kelionės Taškų

Nauja

€6.18

Dydžių Lentelė

Moteriški verstos odos pirštinės yra S M L trijų dydžių.Prašome atkreipti draugo draugas įvertinti jūsų delno apimtis minkštu valdovas.Duomenų kiekį, priklauso nuo dydžio palyginimo lentelė pasirinkite dydį, kad jums tinka.

Savybės Ir Specifikacijos

1. Black suede, pirštines, pagamintas iš natūralaus gyvūnų avikailio viršų odos medžiagų ir yra pagaminti naudojant šlifavimo ir dažymo procesus.Pirštinės yra minkštos, tvirtos ir ilgaamžės. 2. Pamušalas yra juodos spalvos poliesterio švelnus, minkštas, patogus ir sklandus dėvėti, šalčio ir vėjo. 3. Po ilgo laiko, dažymas, šlifavimas odos medžiagų, juoda yra tamsiausių spalvų.Naujos pirštinės turi šiek tiek spalva, ir jie paprastai mesti, po to, dėvėti kelis kartus.Pirkėjų, kurie protas, prašome nusipirkti atsargiai.

Vitrina Modelį ir Produkto

Nuotraukos prie poilsio gali aiškiai pamatyti nuotraukas skirtingas pozicijas priekyje ir gale pirštinės.Gera gamybos proceso pirštinės gali būti vertinamas nuo detales pirštines.

Skalbimo Instrukcijos

Pirštinės išdirbtos odos ir negali būti plaunamas vandeniu.Jei jis yra šlapias lietaus, jis gali būti dedamas į vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų.

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: nėriniai vertus pirštinės, pirštinės megztos nepirštuotos, įlenkimų deerskin pirštinės, rankovės suede pirštinės, juoda letena, pilka zomša pirštinės, pirštinės odinės moterims, genuin odos pirštinės moterims, deerskin slidinėjimo pirštinės, tekstilės vertus pirštinės.

spalva juoda
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Bickmods
Ilgis 23-24 cm
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris FR1209
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pirštinės Ilgis Riešo
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Dydis S M L

Parašykite savo atsiliepimą!

Avikailio Suede Pirštinės Moterų Odos Juodas Aksominis Pamušalas Mados Vertus Remontas, Nauja Rudens ir Žiemos Šiluma Lauko Kelionės Taškų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai