Fisher Price Garso ir Šviesos Raminantis Prisiglausti Ūdra Nuraminti Knarkimas Mažai Ūdros Muzikos Lėlės Kūdikio Vaikams mokomieji Žaislai GHL41

Nauja

€41.60

Produkto Aprašymas:

Muzikos ūdra soother su "kvėpavimo" pasiūlymas, skirtas kūdikiams nuo gimimo +

11 Jutimo Atradimų užsiimti savo vaiko jausmus, regos, klausos ir lietimo

Ūdra imituoja ritmo pasiūlymą savo kvėpavimą natūraliai nuraminti savo kūdikį

Pritaikoma net su 30 min muzikos, garsų, ir minkštas žibintai

Papildoma minkštųjų audinių; skalbti mašinoje su elektronika pašalintos

Nusiraminkite ir nuraminti dėl

Ramina muzika ir garsai, super-minkštas audinys, ir ritmiškas kvėpavimas, judesio šio ūdra-ly džiugu pal padeda nuraminti ir komfortą jūsų kūdikiui, namuose ar kur jums eiti.

Nuraminti savo kūdikį taip, kaip jie labiausiai patinka

Kad Nuraminti " n Prisiglausti Ūdra yra lengvai pritaikoma, todėl jūs galite rasti paguodos derinį, kad geriausiai tinka jūsų vaikui.Pasirinkite muzika arba raminančią garsų (įskaitant baltąjį triukšmą, gimdos, knarkimas ar širdies plakimo garsai), reguliuoti garsą, įjungti arba išjungti minkšta šviesa ir kvėpavimo judesių.

Roko šis auklėjimo dalykas

Tuo Fisher-Price, mes gyvename padėti tėvams jaustis labiau pasiruošę.Iš kūdikių įrankius, kurie leidžia naujas-tėvų gyvenimą lengviau įdomus žaislams, kurie padės smagiai ir mokyti savo vaikus, kaip jie auga, mes jau padėti tėvams jaustis labiau pasitikintys apie ugdymo maža žmonių kartoms.

Žymos: suaugusiųjų tik, 14 bjd doll, fidget, l pliušas, maži aštuonkojai pliušas, drrsses vaikai, vyras duslintuvo, funko, džiudžiutsu, fr lėlės.

Svoris 500G
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Temos Nuraminti Ūdra
4 AA baterijas reikia NĖRA Įtrauktos
2 funkcija Roko šis auklėjimo dalykas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Nusiraminkite ir nuraminti dėl

Parašykite savo atsiliepimą!

Fisher Price Garso ir Šviesos Raminantis Prisiglausti Ūdra Nuraminti Knarkimas Mažai Ūdros Muzikos Lėlės Kūdikio Vaikams mokomieji Žaislai GHL41

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai