Žaidimo Demonas Sielos (ps5) (ENG sub)

Nauja

€59.28

Demonas Sielos -Pergalingas grįžti klasika, vaizdo žaidimų ir naujos kartos " PlayStation 5 sistema.patirtis yra žiaurus, nuotykių kruvinų žemių Boletaria ir sunaikinti blogio, kuris sukrėtė Žemės Praeiti visus testus, kovoti gąsdinantys monstras ir grąžinti taiką į dievo karalystę.

Grįžti į Болетарию

Dvyliktąją karalius Boletaria, vadinamas allant, norėjo dar didesnį autoritetą ir tuo tikslu buvo atlikta draudžiama ritualas.Ačiū galia dušas, seniausias demonas buvo pažadintas, gimęs laiko pradžioje.Bet vietoj to, Visatos galios, allant tikimasi, siaubo.Boletaria buvo galios monstrus, kurie valgė žmogaus sielos.Yra baltas rūkas aplink, kur Demonai medžioti žmonių.

Boletaria, paaiškėja, kad yra atkirsta nuo likusio pasaulio, ir drąsūs Riteriai pabandyti pašalinti prakeikimą, skverbiasi pro užuolaidą iš rūko.Tačiau, niekas negali atlaikyti pavojų ir bandymai, kurie guli ant kitos pusės.Visi miršta bandymas pasiekti seniausių.Jūs imtis vaidmens vieną iš šių karių.Jūsų užduotis yra pašalinti prakeikimą ir grįžti pasaulyje Boletaria.

Savybės:

Grįžti į tėvų žanro sielas.Tamsoje Sielas, sekiro, Bloodborne-visi šie žaidimai negali eiti, jei Demon ' s Souls nebuvo rodomi.Jis buvo toks nuotykis, kuris tapo pirmuoju, kuriame visos taisyklės Sielų žaidimai pasirodė.Žiaurus priešininkai, lygių labirintuose, atšiaurių išbandymų ir pavojaus jausmas ant kiekvieno kampo-Demonas Sielos grįžta kaip mes prisiminė ji.

Remake naujos kartos.Plėtoti žaidimą nuo nulio, buvo studija Bluepoint Žaidimai anksčiau buvo atsakingas už remake Shadow of Colossus " PlayStation 4. Pasaulio dark fantasy Demon ' s Souls buvo atkurta PlayStation su dideliu dėmesiu detalėms.Pridėjo naujų grafikos efektus, gerokai padidino detales, ir populiarumas tapo beveik akimirksniu.Jūs pajusite kokybės šuolis technologijų pavyzdys šis žaidimas PlayStation 5.

Žymos: tamsoje sielas mūrinis, tamsoje sielas spears, padengti ps5, kontrolės ps5, tamsoje sielas flip, penetrator demonas sielos, kaukė demonas sielos, demonas sielos, burtai, demonas sielos žaidimas, ps5 lipdukas.

Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Kilmės RU(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NĖRA
SONY Modelis playstation

Parašykite savo atsiliepimą!

Žaidimo Demonas Sielos (ps5) (ENG sub)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai