Unikalus Gyvūnų Formos Dėlionė Suaugusiųjų netoksiškas Vandeniui Medinė Dėlionė, Dėlionės, Žaislų

Nauja

€11.38

Savybės:

1. Aukštos kokybės liepų medžiagų, naudojant brangesni lazerio pjovimo procesas, taip, kad gabalėliai turi daugiau figūras ir detales, lizdas yra tiksli.UV spalvos spalvos, daugiau ryškus, su aukštojo soties, netoksiškas, aplinkai apsauga, atsparus korozijai, gali būti saugomi ilgą laiką.

2. 5mm storio aukštos kokybės liepų, ne taip lengva nutraukti.Sklandžiai, spalvinga.Gali būti kabinami ant sienos arba perduoti kitiems, įvertinti.

3. Žaidimas yra labai naudinga žaidimas veikla.Gali pasinaudoti liaudies kantrybės, susikaupimo, koncentracijos, kantrybės, stebėjimo ir žvalgybos.Kai baigsite savo darbą, jums bus jaustis pasiekimas.

4. Netaisyklingos formos chameleonas dėlionės, kiekviena dėlionės turi unikalų gamtos formos.Jūs galite atrasti įvairių rūšių gyvūnų, medžių ir jūrų gyvenimą, sukurti gražus meno kūrinys.

5. Plėtoti savo kūrybiškumą.Labiausiai vertingas, tėvų-vaikų žaidimas, intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Puiki dovana šeimai, draugams, ir mėgėjams, gimtadienius ir Kalėdų dovanos. (nevalgomas, netinka vaikams iki 7 metų amžiaus).

Specifikacija:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: mediena

Stilius: chameleonas

Dydis: apie 290*188mm/11.42*7.4 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Dėlionės

Žymos: dėlionės suaugusiems, las dėlionės, puzzl medienos, dujų kaukė toksiška, jigsaw makita, jigsaw puzzles suaugusiųjų draugais, dėlionės klijai skaidrūs, sudėtingos medinės dėlionės, magija medinės dėlionės, dėlionės tangram.

Stilius Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Modelio Numeris Medinių gyvūnų Dėlionės
Amžius > 6 metų
Puzzle Stiliaus bendra
Medžiaga Mediena

Parašykite savo atsiliepimą!

Unikalus Gyvūnų Formos Dėlionė Suaugusiųjų netoksiškas Vandeniui Medinė Dėlionė, Dėlionės, Žaislų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai