Twoheartsgirl Mielas Takso Šuo Spausdinti Moteris Ilgai Piniginė, Atsitiktinis 3d Kortelės Turėtojas Moterų Sankabos Rankinės, Piniginės Billetera De Mujer

Nauja

€10.60

Apmokėjimas:

1.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7days po pateikiant užsakymą ar kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

2.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Pristatymas:

1.Mes nemokamas pristatymas Kinija Po Oro paštui pasiekti.Nemokamas pristatymas iki Epacket, kad Rusija ir JAV,daugelyje šalių per 14-55 darbo dienų.

2.Mes atsiųsime prekių per 2-5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta,jei mokėjimo nėra,jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai

Grąžinimas ir Garantijos:

1.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu,galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir jūs mush cantact mus, per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2.Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus mokestis grąžinimo ir reshipping.

3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę,įskaitant dėžutė ir priedai,Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų,subraižytas ir t.t.

Žymos: moterų piniginės bul, pug piniginės, lady moterų piniginės, 125khz prieigos kontrolė, šuo spausdinti piniginės, mielas piniginės, šuo piniginės, avies odos piniginės, piniginės " žaidimas 3d, piniginė moterims.

Modelio Tipas Gyvūnų Spausdina
Medžiagos Sudėtis PU odos
Pamušalas Poliesteris
Lytis MOTERIS
Apdaila NĖRA
Pagrindinė Medžiaga PU
Interjeras Kortelės Turėtojas
Piniginės Sankabos Piniginės
Stilius Lady
Prekės Pavadinimas twoheartsgirl
Piniginės Ilgis ilgai
Elemento Tipas piniginės
Pagrindinis Pavadinimas Ilgai piniginės sankabos Krepšiai moterims
Prekės Svoris 140g
Terminas Tipas ilgai piniginės
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Numeris Z21
Elemento Aukštis 11cm
Elemento Plotis 2.5cm
Elemento Ilgio 20cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Twoheartsgirl Mielas Takso Šuo Spausdinti Moteris Ilgai Piniginė, Atsitiktinis 3d Kortelės Turėtojas Moterų Sankabos Rankinės, Piniginės Billetera De Mujer

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai