Opal Rose Gold Leaf Nuotakos Plaukų Vynuogių Vestuvių Plaukų Aksesuarai

Nauja

€3.00

Elegantiškas rose gold lapai su elegantiška opalesce karoliukai vestuvių plaukų laja / vainikas.Handwired karoliukai skanėstas su rožių aukso lapų.Romantiškas ir švelnus.

Vynuogių priemonių maždaug 17 cm ilgio (45cm), Kad hairpiece yra labai lanksti ir gali būti sulenkta į bet kokios formos, kad tiktų jūsų šukuosena, įskaitant nesvarbu, ar jūsų plaukai yra aukštyn arba žemyn.Taip pat gausite bobby smeigtukai padės užtikrinti vynuogių jūsų plaukus.

Vyniojimas: Ateiti į Kinų tapybos dėžutė su kruopščiai lemputė, wraping, Le LIIN yra prekės ženklo savininkas ir vienintelis pardavėjas šį produktą.

Pristatymas:mes laivas jį www.levandu-kalnelis.lt standartinis pristatymas, apie 80% paketas bus pristatytas į labiausiai šalyje, Amerikos ir Europos(pvz., JAV,UK,FR,CA) per 15 dienų, kaip rezultatas, mes sekami.

Pristatymo pagrindas yra duomenų vikšrais,ne guranteed

Visos Teisės©LE LIIN ®

Žymos: m2006c3mg ekranas, lg top 10 mobile, lg stylus 3 auto, m20 atveju silicio, neteko man metų laikai, magija naruto taurė, magija naktį kambarys, m200 5 56 ruošiniai, "iphone" atveju 8 lc.

Lytis MOTERIS
Tipas Kaspinai
Formos\modelis AUGALŲ
Modelio Numeris 180543
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas le liin
Metalų Tipas cinko Lydinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Opal Rose Gold Leaf Nuotakos Plaukų Vynuogių Vestuvių Plaukų Aksesuarai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai