OUNONA Makiažas Organizatorius vatos Pagalvėlės Akrilo Tamponu Konteinerių Makiažas Balionėlis Plastikinės Sandėliavimo Makiažas Langelį Makiažas Tamponu Saugojimas

Nauja

€2.42

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, makiažas turėtojas yra saugus ir patvarus.Ateina su dangteliu, galima laikyti visus savo įdėtos turinys saugomas ir dulkių.

Prekė yra ypač skirtos medvilnės kamuoliukus, tepinėliai, makiažas pagalvėlės, kosmetikos, dantų krapštuką ar kiti vonios kambario aksesuarai.

Puikus dydžio padeda išlaikyti jūsų miegamojo ar vonios kambario tvarkinga ir organizuota.Gražus dizainas, lengva valyti.

Funkcija

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apie 19,5 x 6.8 x 6.8 cm/7.7 x 2,7 x 2,7 colio(ilgis x plotis x aukštis).

- Saugo vatos pagalvėlės švarus, tvarkingai sukrauti ir matomas.

- Ateina su dangteliu, galima laikyti visus savo įdėtos turinys saugomas ir dulkių.

- Iškirpti plotas žemyn iš vienos pusės būtų galima lengvai medvilninio tampono pašalinimas.

- Prekė yra ypač skirtos medvilnės kamuoliukus, tepinėliai, makiažas pagalvėlės, kosmetikos, dantų krapštuką ar kiti vonios kambario aksesuarai.

- Puikus dydžio padeda išlaikyti jūsų miegamojo ar vonios kambario tvarkinga ir organizuota.Gražus dizainas, lengva valyti.

1 x Skaidrus Makiažas Organizatoriai Turas Kosmetikos Laikymo Medvilninio tampono Balionėlis Turėtojas

Žymos: acrilic dėžės, metalo kablys, lauke makiažas organizatorius, cosmet, composite akrilo lange, rangements plastikų, arcyrlic makiažas saugojimas, medvilnės audinio spausdinti, akrilo lange paroda, plastikiniai didina.

spalva Skaidrus
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas OUNONA
Kosmetikos laikymo dėžutė makiažas saugojimo dėžutė
Pagalvėlės Organizatorius Akrilo Makiažas Organizatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

OUNONA Makiažas Organizatorius vatos Pagalvėlės Akrilo Tamponu Konteinerių Makiažas Balionėlis Plastikinės Sandėliavimo Makiažas Langelį Makiažas Tamponu Saugojimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai