Įkrovimo Nešiojamas CD Grotuvas Asmens Kompaktinių Diskų Grotuvas su LCD Display, CD Walkman Muzikos cd grotuvas, Vaikams &Suaugusieji

Nauja

€83.16

Aprašymas: 【KLASIKINIS STILIUS&NEŠIOJAMŲ DIZAINAS 】 :Klasikinės juodos spalvos, madingas išvaizdą su puikus LCD ekranas pabrėžia, CD grotuvą, su paprasta ir subtili .Taip, labiau rafinuotas dydis leidžia jums įdėti į savo maišelį, lengvai ir imtis ją visur, kur jums eiti. 【ĮKROVIMO&GALINGAS】 : įmontuotas didelės talpos įkraunamas ličio bateriją, kuri gali suteikti 10 valandų klausymo laiko.Nereikia naudoti AA tipo baterijos ar visada įjunkite įkroviklį į CD grotuvą, bet daugiau.Išleistas iš vergovės įkrovimo kabelį, tikrai pasiekti mėgautis muzika bet kur ir bet kada. 【MULTI-FUNKCIJOS ir LENGVAI VALDOMI】 :CD grotuvas, siūlo visus standartinius peržiūros funkcijų, įskaitant praleisti pirmyn/atgal, groti/pauzė, klaviatūros, elektroninių praleisti apsaugos, anti-shock, 5 garso efektai(EQ poveikis), 4 peržiūros režimai, LCD ekranas.EQ efekto režimas apima BBS, POP, DŽIAZO, ROKO, KLASIKINIO stiliaus.Dizainas su paprasta nuraminti ir išvengti sudėtinga struktūra, Tiesiog reikia paspausti mygtukus norėdami perjungti kitą funkciją. 【AIŠKUS GARSAS ir atsparus smūgiams FUNKCIJA】 : Triukšmo šalinimo funkcija suteikia stereo garsas su didelės raiškos.Anti-shock") ir elektros praleisti apsaugos technologijų pateikti 45 sekundžių anti-skip apsaugos Kompaktinių diskų, 120 sekundžių anti-skip apsaugos MP3, Cd, sukurti stabilios būklės klausytis, priimti jus į neeilinį klausos karnavalas. 【PLATUS SUDERINAMUMAS& puiki DOVANA】 : Su aukštos kokybės garso išvesties, suderinamas su daugeliu formatų, tokių kaip CD, CD-RW, MP3, CD-DA, ir WMA garso failus iš CD, paramos AUX jungtis su visi kiti garsiniai prietaisai, per 3,5 mm garso įvesties.Geriausias pasirinkimas mėgautis muzika , kalbų mokymosi, ir vaiko priežiūros, švietimo.Puiki dovana vaikams, Muzikos Mėgėjams, studentams ir būsimos mamos.

Asmens Įkrovimo nešiojamą CD Grotuvą su Anti-Shock " Anti-Scratch Praleisti Apsaugos Atmintis

Funkcija Pakavimo Ausines Įkrovimo kabelį ir Suaugusiems, Studentams, Vaikams.

*Built-in didelės 1000 mAh talpos įkraunamos ličio baterijos, kurios gali teikti 10 valandų grojimo.- tai visą dieną klausos ekstazio.Tiesiog reikia imti 2 valandas, tada jūs galite mėgautis muzika bet kur ir bet kada.

*Super Suderinamumas: Remti dauguma formatu, pavyzdžiui, CD, CD-R, CD-RW, MP3 ir WMA garso failus iš CD.

*4 Žaidimo Režimai: Vieno ciklo(1), VISI(atkuria visus, kad), INTRO(Naršyti žaisti), SHUF(Žaisti bet kokia tvarka).

*5 Garso Efektai: BBS, Pop, Jazz, Rock, Klasika.

*CD Grotuvas padaryti nuostabų klausymo patirtį dėka triukšmo šalinimo technologija ir atsparus smūgiams funkcija.Mėgaukitės savo muzika su savo " high-definition stereo garso ir įspūdingas garsas.

*3.5 mm AUX out & Ausinių Lizdas: galite prijungti grotuvą prie garsiakalbio, per jack.

*2 Energijos Tiekimo Būdais: AA tipo baterijos ar maitinimo įkroviklis, baterija režimas yra patogu, galios įkroviklis tiekimo daro laukimo ilgalaikį.

*Asistentas Kalbų Mokymasis: Mokytis užsienio kalbą, reikia pakartoti praktikos, A-B kartojimo funkcija gali leiskite vaikui suprasti žodžius.

Techniniai duomenys:

Paramos CD tipai: CD, CD-R, CD-RW

Atkūrimo formatai: CD-DA, MP3, WMA

ASP: 45s CD, 120s MP3 disko

Baterija: USB DC Laidas(yra komplekte)

Pakuotė

1* cd grotuvas,

1* ausinės

1* usb įkrovimo kabelis

1* garso kabelis

1* naudotojo vadovas

1* cd s torage krepšys

Pastaba:

1. Prašome išjungti "LAIKYTI" klavišą, nugaros CD prieš maitinimui jį.Paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami pradėti žaisti, CD.

2. Mygtukų prietaisas yra užrakintas ir LCD ekrane bus rodomas "LAIKYTI", tada dingsta.Gali būti nesuprastas mašina gali ne paleisti.

3. jei pridėjus diską nėra suderinamas su CD grotuvą, ekrane bus rodomas"disc"

4. Būklė diskas (įbrėžimų, purvo, įtrūkimų ir pan.), turės įtakos prietaiso veikimą.

Žymos: cd, cayin, cd grotuvas, "flash" atminties player, blueray dvd grotuvas, cd walkman, cd grotuvas hott 611, fi sacd player, vinilo grotuvą, cd diskas.

Prekės Pavadinimas HOTT
Matmenys (Pxhxd) 5.6 x 5.6 x 0,7 cm
Modelio Numeris CD-711
Pakuotė Taip
Tipas Nešiojamieji
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Sąsajos Tipas USB
Atkūrimo Formatai CD-DA, MP3, WMA
garsiakalbis No

Parašykite savo atsiliepimą!

Įkrovimo Nešiojamas CD Grotuvas Asmens Kompaktinių Diskų Grotuvas su LCD Display, CD Walkman Muzikos cd grotuvas, Vaikams &Suaugusieji

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai