3 Spalvų, Reguliuojamas Sukelia L2 R2 Sukelia Mygtukai Skidproof Playstation 4 PS4 už Dualshock 4 dalių Pakeitimas

Nauja

€4.16

Specifikacijos

Medžiaga: TPU, Plastiko

Spalva: Juoda, Balta, Mėlyna

Pritaikymas :Už PS4 Konsolės

Funkcijos:

- Pirma, Ji yra siekiama išspręsti vieną bendrą problemų prakaituotas rankas per žaidimų.Pagal šios priežasties, jo paviršius padengtas minkštu gumos striukė.

Turintys gumos tekstūros ant jo paviršiaus, be abejo, didina įtampą tarp vartotojo pirštais ir priežastis, kurios daro šie trigeriai ateina į anti-saldus elementą.

Taip pat, jos uodega yra ilgesnė, nei originalas sukelti apie 5mm, kad vartotojai gali spauskite mygtuką lengviau ir greičiau būdas.

- Antra, Naudotojui leidžiama valdytojas atšokusio kamuolio, greičio, iš kurių jie gali sutrumpinti atšokusio kamuolio, greičio, iš kurių jie gali sutrumpinti atšokusio kamuolio atstumo reguliavimas atsižvelgiant varžtas be sukelti.

Su atsuktuvu taip pat, kaip mes paiešką sujungti ją su dulkių kištuko, todėl jie gali laikyti jį į EXT& ausinių prievadai po to, o ne pateikti iš niekur ir jį prarado.

Tačiau, įrengimas šių dviejų mažyčių trigeriai yra paprasta, kad vartotojams tereikia pakabinti juos ten, kur jie turėtų būti teikiami dėl (L/R2buttons)

Paketas apima(Nes nuotrauka parodė,)

2 x L2, R2 Sukelia Mygtukai

1 x Įrankis Kolonėlė

Pranešimas

- Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

- Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: mando playstation 3, kontrolės ps3 wireless, ps3, kreiptuką ps3 kilmės, ps3 gamepad, grupinio ps3, kontrolės playstation 3, dualshock ps3, kontrolės ps3, kreiptuką ps3.

Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Su USB no
Modelio Numeris Suaktyvina Mygtukai
Prekės Pavadinimas Moresave

Parašykite savo atsiliepimą!

3 Spalvų, Reguliuojamas Sukelia L2 R2 Sukelia Mygtukai Skidproof Playstation 4 PS4 už Dualshock 4 dalių Pakeitimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai