Medžioklės Didelės Galios žalia Lazerinis Žymeklis 5mW Pakabinti tipo Lauko Žibintuvėlis tolimojo Laser 009 Akyse Galingas Žvaigždėtą Vadovas

Nauja

€6.65

1 variantas: Tik vienas lazeris yra įtrauktos 2 Variantas: Įtraukti ES įkroviklis + baterija + lazerio 1.Lauko keliautojai / alpinistai / tyrinėtojai: lauko nuotykius, toli tikslus ir instrukcijas, siunčiamas nelaimės signalus, tegul jūsų kelionės bus daugiau laimingų ir saugos, pageidaujama įranga. 2.Mėgėjų astronomai: Naudojamas astronomijos reiškia star, žalia lazerio kulka šviesiai žalia linija yra labai gražus.Labai tinka naudoti stebėti žvaigždes naktį, gali tiksliai nurodyti padėtį žvaigždžių. 3.Kasybos srityje (statybos darbuotojai: Naudojamas ilgo nuotolio ir tikslūs nurodymai / pastatų.Išvengti arti pavojingos zonos, Leidžia gyventi kaip dirigentas kilometro 4.Kelionių gidas: Atrakcionų atstumas instrukcija, nesvarbu, kiek grupės narių, už jus, jūs galite aiškiai pamatyti savo tašką vaizdingas vietas 5.Karinio vadovavimo arba pasinaudoti: Kai jūs norite, kad jūsų pavaldiniai, parodo, kuria kryptimi tikslą, oro ar tolimos kalvos, taip pat galite daryti gestais desperatiškai?Žinoma, kad ne, jums galės prisiliesti žalia pen " mygtuką, nukreipta į dangų, kad jūsų stiliaus bangą.Ji taip Pat gali būti naudojamos ekstremalių situacijų, tokių kaip gaisras, potvynis, žemės drebėjimas, avarinis svetainės komandą.Patarimai: 1. 2. Venkite tiesioginio akių lazerio spindulio 3. Prašome nedvejodami palikti ilgą laiką, kitaip lengva sugadinti elektros lemputė 4. Jei norite šviesiai rungtynės, prašome nustatyti židinio nuotolis yra didžiausia, ir tada rungtynės atstumu maždaug 10cm nuo lempos laikikliu, labiausiai plonas dalis šviesos, iš pradžių gali nežinote, kaip žaisti, bet mes išbandyti jį visiškai jokių problemų, kad šviesos rungtynės. * Lengvas ir patogus, tinka įdėti savo kišenės ar rankinės * Lazerio šviesos spalva: Žalia * galia: 5mW * Išėjimo bangos ilgis: 532 nm/+-10 * Dydis: 157*22*18mm * Paspauskite mygtuką "ON / OFF" * Pastaba: Venkite tiesioginio akių lazerio spindulį * Išvesties režimas: Nuolatinis Banga * Maitinamas vieno 18650 ličio baterija Pakavimo sąrašas: 1 * Žalia lazerio 1 * Žvaigždučių bžūp 1 * baterija ( 1 Variantas neįeina ) 1 * 18650 įkroviklis

1. Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Alipay, "MasterCard", "Qiwi Piniginės, Boleto, "Moneybookers", "Western Union". 2. Mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų acceped pagal www.levandu-kalnelis.lt platforma.

1. Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas (darbo dienas, nėra atostogas ar savaitgalį) po to, kai mokėjimas yra Comfirmed.

2. Jei negavote prekės per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums laiko!

3. Jei savo užsakymą $5, Nemokamas pristatymas produktas gali\\\\\\\\\\\\\\\'t užklausą išsami stebėjimo informaciją (Don\\\\\\\\\\\\\\\'t worry, produktas bus saugiai pasieks), jei jums reikia išsamesnės informacijos, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ar kitomis, kurios turi mokėti laivybos kaina.

1. Prašome patikrinti pakuotės atsargiai, kai gavo.jei yra kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, būti naudojamos, jei ji buvo paprašyta grįžti su Jokios Priežasties, Laivybos išlaidų turėtų prisiimti abi pusės. 2. Pastaba: Vyrai defektų nėra garantuotas,pavyzdžiui, žalos po naudojant,vandens padarytos žalos ir t.t.

'

Žymos: 10000 lazeriu, apskritimo medžiagos, lazerinis, 22lr lazeriu, taikytoją, sklandžiai sūpynės, ir spindulių lazerinis, lempos šalis, žalias lazeris, l galingas lazeris.

Modelio Numeris WJ0423A
Pakuotės Dydis 19cm x 8cm x 3cm (7.48in x 3.15in x 1.18in)
Prekės Pavadinimas Kinsmirat
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Lazerinis Taikiklis
Išėjimo Galia 1-5mW

Parašykite savo atsiliepimą!

Medžioklės Didelės Galios žalia Lazerinis Žymeklis 5mW Pakabinti tipo Lauko Žibintuvėlis tolimojo Laser 009 Akyse Galingas Žvaigždėtą Vadovas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai