Kūdikio Kaklo Žiedas Plaukimo Reikmenys Vamzdis Saugos Kūdikių Plaukti Ratą, Maudymosi Pripučiami Vandens Dropship Pripučiami Flamingo

Nauja

€3.34

Kūdikio Maudymosi Reikmenys Kaklo Žiedas Vamzdis Saugos Kūdikių Plaukti Ratą, Maudymosi Pripučiami Vandens Dropship Pripučiami Flamingo

Pranešimas: kūdikių naudoti plaukti žiedas, visų suaugusiųjų turi likti maždaug kūdikio saugumą.Visų suaugusiųjų, prašome Nr. žaisti mobiliojo telefono ir nuolat žaisti su savo vaikais, kai jūs einate į vandens plotas kartu.Ačiū.

Mūsų Misija

Esame profesionalus kūdikių produktas kompanija.Mes siūlome patogią kūdikių produktą, kuris yra ne tik praktiškas ir sveika, bet taip pat stilingas ir už prieinamą kainą.

Mūsų Atsakomybė

Mūsų kaina neįeina importo muitas, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą.Prašome pateikti mums, pilnas adresas su savo teisingą telefono numerį ir įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį užsakymo prieš jums mokėti.

Mes visada stengiamės suteikti kiekvienam klientui, malonus, prekybos patirtį.Jei gausite klaidingą ar sugadintas gaminys, dėl siuntimo klaidų, prašome susisiekti su mumis mainų produktą.Jei sklypas yra prarastas, prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti prekes.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol duoti bet 1 ar 2 reitingus, bet neigiamų atsiliepimų arba atidaryti bet kokius ginčus.Mes padarysime viską, kad išspręstumėte problemas už jus.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Žymos: vaikai vamzdis, Kūdikių Plaukti Kaklo Žiedas, plaukti treneris, kūdikių vamzdis, kūdikių atviras ratas, kūdikių plaukti, kūdikių plaukti, kūdikio sūpynės ratas, kūdikių plaukti plaukti, suaugusiųjų kaklo plaukti žiedas.

Modelio Numeris Kaklo žiedas 190502
spalva 4 spalvų
Medžiaga PVC
Tipas Kaklo Plaukti
Amžius < 3 metai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Funkcija vandens Kaklo žiedas kūdikių plaukimo naudoti

Parašykite savo atsiliepimą!

Kūdikio Kaklo Žiedas Plaukimo Reikmenys Vamzdis Saugos Kūdikių Plaukti Ratą, Maudymosi Pripučiami Vandens Dropship Pripučiami Flamingo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai