Kūrybos Gitara Įvairių Muzikos "PASIDARYK pats" Milžinas Sieninis Laikrodis Muzikos Kambario Dekoro Frameless Didelis Adatos Didelis Laikrodis Rock Roll Guitar Žiūrėti

Nauja

€11.31

"PASIDARYK pats" didelis sieninis laikrodis

"Dėl akivaizdžių priežasčių, laikrodis yra reikalinga ir naudojama laikas nuo laiko duoti laiko informacija visą dieną.Šiuolaikinė versija laikrodis yra panaudota ne tik rodo laiką, bet taip pat naudojami papuošti kambario interjerą.Tai yra įdomių Dalykų.Ypač "PASIDARYK pats" sieniniai laikrodžiai, modernus dizainas pagimdė nuostabų laikrodis dizaino.Šių apsvaiginimo dizainas yra išties puikus pasirinkimas, bandyti, šių dizainų bus tikrai įkvėpti susidomėjimą "PASIDARYK pats" entuziastams.Jie yra pagaminti namuose.

Šie laikrodžiai yra taip pat paprastai didelis.Atsisveikinti su mažesnių sieninis laikrodis ir pasakyti "labas" tam, kuo didesnis ir įdomesnis sieninis laikrodis.Geriausia žinia yra tai, kad kol kiekvienas turi pakankamai priemonių ir medžiagų, ir šiek tiek kantrybės, jie gali padaryti šios nuostabios laikrodžiai namuose.

【produkto aprašymas】

Lipdukas medžiaga: EVA putos

Laikrodis medžiaga: metalo, akrilo

Privalumai: Akrilo nebus pažeisti sienos

Minimalus pasiekti dydis:50*50cm

Didžiausias pasiekti dydis:100*100 cm

Laikrodis galutinės apdailos dydis yra iki jums!

Privalumai: Akrilo perjungiklis

Gali būti įterptas, nepažeidus sienos

【greitai】

Baterijos naudoja No. 5 anglies baterijos (pirkėjo).Prašome nenaudokite baterijų, kurių didesnę srovę, nes tai turės įtakos gyvenimo, judėjimo ir net turėti įtakos tikslumą kelionės metu.Sienos baterijos naudokite anglies baterijas, kai tik įmanoma.

GARANTIJA: Prašome susisiekti su mumis, jei jokių problemų, ir jūs galite gauti nemokamai pakeitimas be grąžos

Lengva įdiegti: laikrodis įtraukti papildomas masto valdovas, lipnios etiketės ir naudojimo instrukcijos, laikrodis numeris ir rankų apsauginės plėvelės, prašome nuplėšti po to, kai jūs baigsite.

Nepaprastai Tiksliai: Su pirmaujančių technologijų, laikrodžio mechanizmas išlaiko laiku, tinkamai ir tyliai

Namų Dekoro Poveikis Nuoroda

Surinkti Instrukcija

Dėmesio:

PRAŠOME NUPLĖŠKITE APSAUGINĮ PABER IKI SUMONTAVIMO!

Knygoje Įtraukti Valdovas

Tylus Judėjimas Laikrodžio Mechanizmas

Aukštos kokybės kvarco judėjimas mechanizmas garantuoja tikslų laiką, ramioje valyti antra vertus, suteikia gerą miego ir darbo aplinkoje.

Graži Pakuotė Dėžutė

Pasirinktinis Kad Priimtas

Mes galime sukurti savo "PASIDARYK pats" Milžinas Sieninis Laikrodis, kuris tinka jūsų poreikius, ir naudoti jį savo kolekcija ir tik asmeniniam naudojimui.Tiesiog leiskite mums žinoti, temas ir dizaino, kuris jums nori mus padaryti, arba galite siųsti atvaizdą savo ir Prekės ženklą, mes atsiųsime jums dizaino eskizas per 24 valandos.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir kreiptis dėl pataisymų (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas.

Žymos: muzikos pastaba žiūrėti, punk roko žiūrėti, crystal gitara, didelis veidrodis ant sienos, "pasidaryk pats" rinkinio žiūrėti, didelis sieninis laikrodis stotis, didelis sieninis laikrodis, ac dc logotipas, laikrodis gitara, kamufliažas gitara apyrankė.

Modelio Numeris WE0256897
Funkcija Antikos Stilius
modelis abstraktus
Formos diskiniai
Forma Vieno Veido
Kilmės KN(Kilmės)
Sieninis Laikrodis Tipas "PASIDARYK pats" Didelis Sieninis Laikrodis
Motivity Tipas KVARCAS
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Medžiaga Akrilo
Stilius Trumpai
Derinys Atskiria
Ekrano Tipas Adata
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Kūrybos Gitara Įvairių Muzikos "PASIDARYK pats" Milžinas Sieninis Laikrodis Muzikos Kambario Dekoro Frameless Didelis Adatos Didelis Laikrodis Rock Roll Guitar Žiūrėti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai