GILAUGH Didelis Dydis 38-50 Mados Klasikinio Stiliaus Vyrų Batai, Auksas, Sidabras, Paprastas Dizaineris Vyrų Laisvalaikio Bateliai

Nauja

€18.89

Mieli mano draugas: 1: Sveiki atvykę į mano parduotuvę!Dėkojame, kad pasirinkote mus tarp daugybės daiktų,ir tikiuosi, kad stiliai mes dizainas leis jums patinka.Ir kad malonus apsipirkimas, kad jūsų! 2: Jei jūs susiduria su problemomis, logistika,dydis ir kt.per prekybos,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mes padarysime mūsų viską, kad padėti jums išspręsti visas problemas!Geriausia nori jums! Atsiliepimai:

Mes esame internetinė parduotuvė, kiekvieną atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų po patvirtino jūsų užsakymą.Mes siekiame star paslaugos ir nori, kad būtum laimingas.Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, susisiekite su mumis pirma& nbsp;prieš atvirą ginčą.Mes tikime, kad visi klientai yra gana vangiai, ir problema bus išspręsta pagal gerus bendravimo.Patikėkite mums!

Žymos: latekso vyrai, dunu batai pilka, muie batai aukso, somar bateliai vyrai, vyras sneaker, top hiphop batai, vyrų batų, luis vuitton zapatos vyrų batai, cite latekso, purde dizainerio batus.

Funkcija Masažas
Sezonas Pavasario/Rudens
Padas Medžiaga Guma
Pamušalas PU
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Modelio Numeris G3366
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas GILAUGH
Batai Tipas Pagrindinis
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Batviršio Medžiaga Dirbtinė oda
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

GILAUGH Didelis Dydis 38-50 Mados Klasikinio Stiliaus Vyrų Batai, Auksas, Sidabras, Paprastas Dizaineris Vyrų Laisvalaikio Bateliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai